Allround DJ Boeken

Minimaal 10 jaar ervaring

 

Kan alle stijlen draaien

 

Presenteert

 

Muziek keuze naar wens

 

Een Feest DJ voor iedere gelegenheid

Of het nu gaat om een bedrijfsfeest dj, of een dj voor je bruiloft, schoolfeest, evenement of verjaardagsfeest, Sound4all werk met allround feest dj’s die minimaal 10 jaar ervaring hebben en alle stijlen kunnen draaien.

De feest dj houd rekening met het volume en uw muziekwensen tijdens de feestavond. Ook kunnen de dj’s presenteren.

Heeft u iets te vieren en zoekt u naast de dj nog meer mogelijkheden om uw feest leuker te maken?

Wat dacht u van de dj met saxofonist? Of een schitterende verlichte dansvloer. Zelfs een lasershow is mogelijk.

Naast het inhuren van de feest dj, kunnen wij u voorzien van een schitterende stijlvolle led drive-in show met strakke dj booth (dj meubel). Met de led verlichting van de show en de movingheads, wordt het een prachtig licht spektakel.

Wanneer u een dj wil boeken voor uw personeelsfeest, verjaardagsfeest, huwelijk of evenement, dan kunnen wij u een totaalconcept aanbieden. Maak daarom een afspraak en kom kijken naar onze demo show!

Vrijblijvende prijsopgave

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan of stel ons iedere vraag die u maar wilt. U krijgt altijd binnen 24 uur een reactie van ons, dat is zeker!

DJ Garantie

 

All-in Prijs

 

Z

Stijlvolle Led Shows

 

l

TPW Beoordeling 9,8

 

Foto-Video Booth

U gaat trouwen en er worden door de fotograaf (overdag) prachtige foto’s gemaakt. Wat geweldig zou het zijn als u een stuk of 20 foto’s op het scherm aan uw avondgasten kan laten zien !

Ook de mogelijkheid om de clips van de 70’s tot nu op het scherm te vertonen. Leuk om de beelden van vroeger weer te zien of uit je dak gaan bij de club/dance hits.

Vul het Contactformulier in

We geven je dan binnen 24 uur een reactie, beloofd!

Bel ons

Stel ons direct je vraag.