Bruiloft Dj Arnhem De Westerbouwing | Danny en Kristie

De Westerbouwing ligt aan de rand van het bos. Vanuit de Westerbouwing kijk je over de al dan niet bloeiende Betuwe met de Nederrijn op de voorgrond en Arnhem, Driel en Nijmegen aan de horizon. Vanuit Kabels kijk je rechtstreeks het spannende bos in met een klein doorkijkje naar Driel.

Deze keer mochten we de bruiloft van Danny en Kristie verzorgen. Voor ons een bijzondere bruiloft, omdat we Kristie kennen van Inpiration Point, waar ze als een geweldige zangeres en danseres te bewonderen is.

Ook bijzonder is het feit dat we aanwezig waren bij de huwelijksceremonie. Een mooi moment waar natuurlijk ook bijpassende muziek thuis hoort. Voor het bruidspaar, het spannendste gedeelte van de trouwdag.

Bruiloft Dj Arnhem De Westerbouwing | Danny en Kristie

Voor de huwelijksambtenaar ook een spannende dag, want zij was voor één dag de trouwambtenaar. Terwijl dit ook allemaal nieuw voor haar was, verliep de ceremonie vlot en werd er regelmatig goed gelachen. De ringen werden aangeschoven en vanaf dat moment waren Danny en Kristie, man en vrouw.

Bruiloft Dj Arnhem De Westerbouwing | Danny en Kristie

Het feestavond kon beginnen, met als eerste een leuke zelfgemaakte openingsdans van het bruidspaar. De sfeer kwam er al meteen in en de dansvloer was snel gevuld. Onze Illuminate drive-in show met uplighters om de muren en plafond aan te lichten, paste perfect op deze locatie.

Bruiloft Dj Arnhem De Westerbouwing | Danny en Kristie

Wat betreft de muziek voor het trouwfeest, konden we breed draaien. Van de hits van vroeger, tot de foute nummers en van latin tot Nederlands. Voor een huwelijk is dat het fijnste om te draaien, omdat je dan voor ieder wat wils hebt. Hierdoor hou je alle gasten bij het feest.

Bruiloft Dj Arnhem De Westerbouwing | Danny en Kristie

Het was een feest waar zowel jong als oud de hele feestavond op de dansvloer was te vinden. Samen met het bruidspaar werd er flink gedanst en gefeest. Daar doe je het voor als bruiloft dj. Als je ziet dat de gasten genieten, dan kan onze avond niet meer kapot.

Bruiloft Dj Arnhem De Westerbouwing | Danny en Kristie

Het was een schitterend feest waar vooral de gasten en ook Danny en Kristie voor hebben gezorgd. Elk trouwfeest is weer anders en als bruiloft dj ben je natuurlijk ook gedeeltelijk afhankelijk van het publiek.

Wij hebben weer een leuke herinnering bij van een prachtig en superleuk bruidspaar, een mooie feestlocatie en een publiek waar we nog graag aan terugdenken.

 

 

Bruiloft Dj Arnhem De Westerbouwing | Danny en Kristie

Bruiloft DJ lijn

Direct informatie aanvragen!

Kies voor kwaliteit in licht en geluid! Bel: 06 – 341 33 456 of vul het contactformulier in maak een afspraak. Met onze kennis en ervaring maken wij voor u een concept op maat.

Check beschikbaarheid trouwdatum

DJ Bruiloft lijn