Bruiloft Dj Avondfeest

Het avondfeest is voor elk bruidspaar net zo belangrijks als de huwelijksdag. Dat moet een onvergetelijk trouwfeest worden, waar je nog graag aan terug denkt.

Zo’n huwelijksfeest begint met het kiezen van de juiste dj. Kies voor een bruiloft dj met veel ervaring. Sound4all werkt alleen met allround dj’s die minimaal 10 jaar ervaring hebben. Ze kennen de muziek van vroeger tot nu.

Ook is het belangrijk dat de feestavond geheel naar jullie wens wordt ingevuld. Wij zorgen ervoor dat wat betreft de muziek, u kunt kiezen wat wel en niet gedraaid mag worden. Tevens mag u zelf met een aantal nummers komen die op uw bruiloft gedraaid mogen worden.

Naast de dj is de drive-in show ook belangrijk. Natuurlijk zijn er verschillen in kosten, maar bij elke prijs hoort een kwaliteit. Sound4all werkt alleen met Top geluid en licht. Een vol geluid en een prachtige lichtshow, zorgen voor een grote beleving van de muziek.

Onze “Illuminate” show is niet voor niets de meest gehuurde show. Dit omdat zowel het geluid als ook de schitterende lichtshow ervoor zorgen dat uw gasten nog makkelijker mee dansen en feesten. De ultieme drive-in show voor uw avondfeest.

Ook zijn er extra mogelijkheden voor uw avondfeest, zoals een dj met saxofonist, een led verlichte dansvloer, een videoclip party met de hits van vroeger tot nu in beeld en niet te vergeten, onze super gave lasershow.

Natuurlijk heeft u een bepaald budget voor uw trouwfeest, maar bepaal voor uzelf hoe belangrijk dit feest is. Is het heel belangrijk, bezuinig dan niet op een dj of de kwaliteit van de apparatuur.

 

 

Bruiloft Dj Avondfeest

Bruiloft DJ lijn

Direct informatie aanvragen!

Ook een keer geheel vrijblijvend een demoshow bezoeken? Bel: 06 – 341 33 456 of vul het contactformulier in en dan maken we snel een afspraak om even kennis te maken en jullie meer te vertellen over onze werkwijze en laten we graag onze mooie shows aan jullie zien.

Check beschikbaarheid trouwdatum

DJ Bruiloft lijn