Bruiloft Dj Brabant

 

Bruiloft Dj Brabant

Leuk nieuws, jullie gaan trouwen en dat moet gevierd worden met een schitterend trouwfeest 😊 !

Voor jullie huwelijksfeest zoeken jullie een allround bruiloft dj uit Brabant? Dan ben je bij Sound4all op het juiste adres. Met 7 dj’s die alle stijlen kunnen draaien en minimaal 10 jaar ervaring hebben in de bruiloft branche, draait Sound4all al jaren mee in de top.

Alles wordt naar wens van het bruidspaar ingevuld. De muziek, de openingsdans en ook het laatste nummer van de feestavond. Wat betreft het geluid houd de bruiloft dj rekening met het volume, zodat de speakers zowel voor jong als oud niet te hard staan. De gasten van het trouwfeest mogen verzoekjes indienen, mits dit past bij de wensen van bruid en bruidegom.

Natuurlijk ben je benieuwd naar de prijs, wat de kosten zijn voor het inhuren van een allround bruiloft dj voor je huwelijksfeest in Brabant, maar ga vooral voor kwaliteit.  Wat het kost om b.v. een bruiloft dj te boeken voor je huwelijk, hangt af van de ervaring van de discjockey, het aantal uren en de apparatuur die hij moet meenemen. De grote verschillen van de prijzen zitten hem vooral in de drive-in show. Een simpele show met budget speakers zijn een stuk goedkoper dan een mooie lichtshow met topkwaliteit geluidsapparatuur.

Wanneer je op zoek bent naar een bruiloft dj uit Brabant, dan kunnen we je misschien ook helpen met een drive-in show. Natuurlijk willen we dat iedereen tijdens de feestavond uit hun dak gaat, lekker dansen en feesten. Daar zorgt de dj voor, maar met een prachtige lichtshow is de beleving van de muziek nog intenser en ziet de feestlocatie er nog mooier uit.

Tijdens onze vrijblijvende afspraak gaan we kijken hoe de feestlocatie eruit ziet en wat de mogelijkheden zijn voor wat betreft licht en geluid. Maar ook wanneer u alleen een dj wil inhuren zonder apparatuur, dan is dit mogelijk. Een mengpaneel, kwaliteit speakers en een microfoon zullen dan wel aanwezig moeten zijn op de feestlocatie.

Drive-in Show Huren

Naast het huren van een bruiloft of feest dj, kan men ook een drive-in show huren voor je trouwfeest. Een drive-in show bestaat uit geluid, licht en een dj meubel (dj booth).
Sound4all heeft verschillende stijlvolle shows. Van een  kleine show tot een spectaculaire lichtshow zoals de Illuminate of Intense show. Kijk op de homepage bij “prijzen“.

Voor het huren van een drive-in show is het van belang dat we weten wat er op de feestlocatie mogelijk is. Sound4all heeft op vele trouwlocaties in Nederland een bruiloft verzorgd. Vaak weten we van tevoren al precies te vertellen welke show het beste past voor jullie huwelijksfeest. We kunnen ook de trouwlocatie geheel in kleur veranderen. Zowel buiten als binnen, met onze speciaal geprepareerde led verlichting.

Wanneer u een drive-in show wil boeken, kan men naast de standaard dj booth, ook een stijlvol wit dj meubel huren. Ook een videobooth is mogelijk. Men kan hier de foto’s van de bruiloft laten zien, maar ook een videoclip party met de hits van vroeger tot nu in beeld.

De extra mogelijkheden om de feestavond nog leuker te maken zijn o.a. :

  • Keuze uit 4 verschillende led dansvloeren
  • Een spectaculaire lasershow
  • Een videoclip party
  • Zanger/Zangeres of artiest.
Bruiloft Dj Brabant

 

Bruiloft Dj met Saxofonist

Wanneer je gaat trouwen en je zoekt een bruiloft dj uit Brabant, kijk dan ook eens naar de combinatie: dj met saxofonist !

Een stukje live muziek tijdens je trouwfeest door de saxofonist die samenwerkt met de bruiloft dj. Dj en Saxofonist is hot onder de bruidsparen. Dit komt omdat de saxofonist mee kan spelen met de openingsdans, maar ook het publiek kan bespelen op de hits van de jaren 80 tot nu.

Het boeken van de saxofonist kan voor de ceremonie, receptie en trouwfeest. Van lounge muziek, love ballads tot de dance hits uit de top 40 van vroeger tot dit moment.
Hou er wel rekening mee dat zowel de bruiloft dj als ook de saxofonist, op tijd moet huren. Zeker wanneer je trouwt in mei, juni en september, is het slim om dit een half jaar tot een jaar voor je huwelijk vast te zetten.

De combinatie van dj met muzikant zorgt voor een stukje extra sfeer op je huwelijksfeest. Niet alleen kunnen we zorgen voor een saxofonist, maar ook een percussionist, violist, zanger of zangeres. Voor meer info over het huren van artiesten, neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Plaatsen in Brabant waar waar Sound4all gedraaid heeft: Eindhoven, Helmond, Tilburg, Oss, Boxmeer, Den Bosch, Bergen op Zoom, Breda, Valkenswaard e.v.a.

Feestlocaties waar Bruiloft Dj Sound4all gedraaid heeft: Kasteel Maurick , Orangerie Den Bosch , Quatre Bras, Boelaars zalencentrum, Paviljoen Het Houtse Meer.

 

 

Bruiloft DJ lijn

Direct informatie aanvragen!

Kies voor kwaliteit in licht en geluid! Bel: 06 – 341 33 456 of vul het contactformulier in maak een afspraak. Met onze kennis en ervaring maken wij voor u een concept op maat.

Check beschikbaarheid trouwdatum

DJ Bruiloft lijn