BRUILOFTEN, FEESTEN & PARTIJEN

Het prachtige bijgebouw van Huize Rustoord, “Het Koetshuis”, is een unieke ruimte voor het organiseren van uiteenlopende activiteiten, zoals huwelijksfeesten, jubilea, recepties, themafeesten, condoleance-bijeenkomsten etc. Hierbij kan uiteraard ook het hotel-restaurant worden betrokken en kunnen voor een overnachting de bijzondere suites worden gereserveerd.

De bruiloft dj van Sound4all kent deze feestlocatie goed.
Er is veel mogelijk op deze locatie wat betreft drive-in show en aankleding van de trouwlocatie. Te beginnen met de mooie led verlichte drive-in shows. Voor meer informatie over de prijzen kunt u kijken op: Prijzen bruiloft dj huren.

Bruiloft Dj Huize Rustoord Esbeek

Wanneer u een bruiloft dj wil huren voor uw trouwfeest, kunnen wij u wellicht helpen. Onze dj’s voor uw feestavond, hebben minimaal 10 jaar ervaring in de bruiloft branche. Zij hebben ervaring genoeg om uw huwelijksfeest onvergetelijk te maken. Ook kunnen zij de juiste muziek draaien voor uw ceremonie of receptie van de trouwdag.

Naast de dj voor uw huwelijk, zijn er meer mogelijkheden om uw avondfeest nog leuker te maken. Wat dacht u van een dj met saxofonist op uw bruiloft? Of een mooie verlichte led dansvloer, zodat de gasten nog eerder de dansvloer op komen. Maar ook kunnen we met onze led verlichting, de locatie geheel in mooie warme sferen veranderen.

Wat betreft de muziek kan u zelf bepalen wat er wel en niet gedraaid mag worden op het feest. Wel is het van belang om ook aan uw gasten te denken. Wij kunnen u ook helpen met de openingsdans van uw bruiloft. Door onze ervaring kunnen wij u veel mogelijkheden voorstellen, waaruit u een keuze kan maken. Niets is leuker dan dat het bruidspaar de feestavond leuk opent, wij helpen u daarbij.

Gaat u trouwen in Huize Rustoord in Esbeek en zoekt u nog een bruiloft dj? Neem vrijblijvend informatie op en vraag naar de mogelijkheden !

Huize Rustoord
Lage Mierdseweg 17
5085 NC Esbeek

www.huizerustoord.nl

Bruiloft Dj Huize Rustoord Esbeek

Bruiloft DJ lijn

Direct informatie aanvragen!

Kies voor kwaliteit in licht en geluid! Bel: 06 – 341 33 456 of vul het contactformulier in maak een afspraak. Met onze kennis en ervaring maken wij voor u een concept op maat.

Check beschikbaarheid trouwdatum

DJ Bruiloft lijn