Op Kasteel Aldendriel te Mill bieden ze vele mogelijkheden voor het vieren van een onvergetelijk feest. Dit kan een bruiloft zijn, maar ook een personeelsfeest, receptie, galafeest, familiefeest of een zakelijke bijeenkomst. In het Koetshuis kunnen wij de Kemenade, Jonkerzaal, Ridderzaal, het Bakhuis en de Veranda met aangrenzende tuin voor uw party reserveren.

Mogelijkheden genoeg om uw trouwfeest hier te vieren met uw familie en vrienden. Zorg voor een onvergetelijk huwelijksfeest met de allround bruiloft dj van Sound4all. Maak van uw trouwfeest een spetterende feestavond en kies voor een allround ervaren dj voor uw huwelijk.
Of het nu gaat over een ceremonie, receptie of feestavond, voor elke gelegenheid de juiste muziek.
 

Bruiloft dj kasteel aldendriel mill

 
Naast de dj voor uw trouwfeest, zijn er nog meer mogelijkheden om uw avondfeest nog leuker te maken. Wat dacht u van een saxofonist die samen speelt met de dj. Hij kan zelfs mee spelen met de openingsdans. Maar er is meer mogelijk. Naast de prachtige led verlichte drive-in shows van Sound4all, kunt u ook kiezen voor een prachtige led verlichte dansvloer. Niet alleen leuk voor het bruidspaar, maar de gasten van het feest zullen graag op deze disco vloer gaan dansen.

Maar wij kunnen er ook voor zorgen dat de feestzaal geheel in kleur is verlicht, met onze speciale led verlichting. Zo ziet de trouwlocatie er ineens totaal anders uit. Deze verlichting kleurt weer mee met onze verlichting van de drive-in shows, zodat het één geheel is.

Tevens kunnen we helpen met het bedenken van een leuke openingsdans, die helemaal bij het bruidspaar past. Door onze ervaring kunnen wij veel mogelijkheden aanbieden. Het belangrijkste is dat je iets kiest wat je leuk vind en waarbij jij je op je gemak voelt.

Wanneer u gaat trouwen, is kasteel Aldendriel in Mill is een mooie locatie voor uw trouwdag.

Voor meer informatie over deze trouwlocatie:

 

Kasteel Aldendriel
Kasteelsestraat 4
5451 NZ Mill

www.kasteel-aldendriel.nl