Bruiloft Dj Kasteel Ammersoyen Ruud en Eegje

Kasteel Ammersoyen is een kasteel in Ammerzoden, in de Bommelerwaard in het westen van Gelderland. Dankzij de unieke sfeer en alle aanwezige faciliteiten en voorzieningen is Kasteel Ammersoyen dé ideale feest- en eventlocatie. Zowel voor een huwelijk, congres of ander evenement.

Vandaag mochten we de bruiloft van Ruud en Eegje verzorgen. Op deze locatie heeft het bruidspaar gekozen voor onze Illuminate drive-in show. Een show die hier perfect past op deze feestlocatie.

Bruiloft Dj Kasteel Ammersoyen Ruud en Eegje

Het was een warme dag, tussen de 25 en 30 graden. De gasten genoten van een drankje, lekker buiten, met het uitzicht op het kasteel. Het bruidspaar genoot van de mooie dag, samen met hun vrienden, die wel zin in een feestje hadden.

Bruiloft Dj Kasteel Ammersoyen Ruud en Eegje

Bij een trouwfeest hoort ook natuurlijk een openingsdans. Nu hebben we als bruiloft dj, al vele soorten openingen gezien, maar dit bruidspaar kwam toch wel met een prachtige spectaculaire openingsdans. Een mix van nummers waar erg stijlvol op gedanst werd door Ruud en Eegje.

Bruiloft Dj Kasteel Ammersoyen Ruud en Eegje

Het werd een schitterende feestavond. De vrienden en familie van het bruidspaar, maakte er samen één groot feest van. Ondanks de temperatuur van zo’n 30 graden ging het publiek helemaal los. Wat is het genieten als bruiloft dj, wanneer je de gasten en het bruidspaar zo ziet dansen en feesten.

Bruiloft Dj Kasteel Ammersoyen Ruud en Eegje

Het bruidspaar was de hele avond op de dansvloer te vinden. Wat betreft de muziek was ook veel mogelijk. Zowel de hits van de jaren 70 tot nu, maar ook van Latin tot een klein beetje Apres ski. De feestavond vloog voorbij door het leuke feestpubliek.

Bruiloft Dj Kasteel Ammersoyen Ruud en Eegje

Dit was een trouwfeest dat we niet snel zullen vergeten. Wat een feestpubliek ! Na een prachtige dag is de avond afgesloten met een prachtig huwelijksfeest. De illuminate show stond hier mooi en de feestlocatie was groot genoeg voor een trouwfeest van 150 gasten.

Bent u ook op zoek naar een dj voor uw bruiloft met een prachtige led verlichte drive-in show? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Een afspraak op ons kantoor, met een demo show, geeft al snel een idee hoe uw feestavond eruit kan komen te zien.

 

Bruiloft Dj Kasteel Ammersoyen | Ruud en Eegje

Bruiloft DJ lijn

Direct informatie aanvragen!

Kies voor kwaliteit in licht en geluid! Bel: 06 – 341 33 456 of vul het contactformulier in maak een afspraak. Met onze kennis en ervaring maken wij voor u een concept op maat.

Check beschikbaarheid trouwdatum

DJ Bruiloft lijn