Bruiloft Dj Landgoed Huize Bergen Vught Paul en Laura

De monumentale Villa uit 1916 ligt verscholen in een prachtig park met eeuwenoude bomen. Landgoed Huize Bergen in Vught is een prachtige trouwlocatie, waar zowel de ceremonie, receptie en trouwfeest kan plaatsvinden. De feestavond is in het Koetshuis, waar een huwelijksfeest voor 150 gasten, geen probleem is.

Bruiloft Dj Landgoed Huize Bergen Vught Paul en Laura

De Illuminate Led Drive-in Show staat hier mooi. Een led verlichte dj booth met dit keer 4 movingheads, 2 draaiende spiegelballen en de gekleurde zuilen achter het dj meubel. Tevens hebben we hier de muren aangelicht. Daardoor is het sfeertje compleet voor de feestavond.

Het bruidspaar van vandaag zijn Paul en Laura. Een leuk en gezellig bruidspaar, dat wel zin had in een feestje. De bruiloft dj had de keuze uit de feest hits van de jaren 90 tot nu, van latin tot rock en ook Nederlands kon gedraaid worden. Het was een behoorlijke warme dag, waardoor er ook regelmatig de bijpassende zomerse/latin achtige muziek werd gedraaid.

Bruiloft Dj Landgoed Huize Bergen Vught Paul en Laura

Zowel de allerkleinste als ook de oudere waren op de dansvloer te vinden. En natuurlijk ook het bruidspaar, die naast een mooie trouwdag, ook genoot van een leuke feestavond. Terwijl Paul los ging op de stevige clubhits, was het Laura die genoot van de R en B en de zomerse hits.

Bruiloft Dj Landgoed Huize Bergen Vught Paul en Laura

Van de happy Hardcore tot Elvis crespo en van Marco Borsato tot Kings of Leon, lekker breed en voor ieder wat wils. Als bruiloft Dj geniet je van de dansende en feestende gasten.

Zo’n trouwdag is toch een inspannende dag met vele emoties en vaak ook met weinig slaap van tevoren. Het was een mooie dag en feestavond geweest voor Paul en Laura. Na de leuke complimenten van het bruidspaar was het ook voor ons het feest afgelopen. Weer een leuke herinnering aan een lief bruidspaar op een schitterende feestlocatie !

 

Bruiloft Dj Landgoed Huize Bergen Vught|Paul en Laura

Bruiloft DJ lijn

Direct informatie aanvragen!

Kies voor kwaliteit in licht en geluid! Bel: 06 – 341 33 456 of vul het contactformulier in maak een afspraak. Met onze kennis en ervaring maken wij voor u een concept op maat.

Check beschikbaarheid trouwdatum

DJ Bruiloft lijn