Bruiloft Dj Limburg Kasteel Groot Buggenum

Kasteel Groot Buggenum, ook wel Kasteel Oud Buggenum genoemd, is gelegen aan de Loorderstraat even buiten het Nederlandse dorp Grathem, dat sinds 2007 deel uitmaakt van de fusiegemeente Leudal. Gaat u trouwen op dit kasteel? Dan kan u met de gasten de hele dag op deze prachtige locatie vertoeven.

Zowel de ceremonie, receptie en feestavond, kunt u op deze locatie houden. Een mooie trouwlocatie waar u ook in de zomermaanden, heerlijk buiten kunt vertoeven. Het avondfeest wordt gehouden in het paviljoen “De kruidentuin”, waar zo’n 200 gasten een bruisend trouwfeest kunnen vieren.

Vandaag was het de trouwdag van Rob en Jessica. Een leuk en vrolijk bruidspaar, dat zeker wel van een feestje houd. De avond begon met een spetterende openingsdans. Een zomerse, salsa achtige mix, waar prachtig op gedanst werd.

Bruiloft Dj Limburg Kasteel Groot Buggenum

Meteen na de openingsdans stond de dansvloer vol en was bijna iedereen op de dansvloer te vinden. Als bruiloft dj heb je heel wat bruiloften meegemaakt. Bij deze bruiloft viel het op dat er veel mannen waren die goed en makkelijk konden dansen. Bij sommige bruiloften komt het wat later op gang, maar bij dit trouwfeest was de dansvloer goed gevuld tot het einde toe. Ook leuk is dat zowel jong als oud op de dansvloer te vinden waren.

Bruiloft Dj Limburg Kasteel Groot Buggenum

Wat betreft de stijlen muziek die er gedraaid konden worden, was het voornamelijk van de 90’s tot nu, veel zomerse hits, maar ook hardcore. Een aantal stijlen muziek die er elke keer weer voor zorgden dat de gasten lekker uit hun dak gingen. Een huwelijksfeest is natuurlijk pas geslaagd als er goed gedanst wordt door jong en oud. Dat was zeker het geval tijdens deze feestavond.

Bruiloft Dj Limburg Kasteel Groot Buggenum

De locatie leent zich goed voor onze Illuminate drive-in show. We hebben de locatie ook nog verder aangelicht met onze ledverlichting die met de drive-in show mee kleurt. Voor een trouwfeest is dit de ideale show voor wat betreft het licht van de movingheads en de led verlichting van de gekleurde pilaren. Juist de combinatie van mooi licht en geluid, zorgt ervoor dat de gasten de muziek nog intenser beleven.

Bruiloft Dj Limburg Kasteel Groot Buggenum

Het was een geslaagde feestavond, waar veel en ook mooi gedanst werd door de gasten. En als bruiloft dj is het genieten als je ziet dat het bruidspaar en de gasten zich goed vermaken, daar doe je het voor ! Rob en Jessica zijn de hele avond niet van de dansvloer geweest en dat helpt natuurlijk ook mee.

We hebben weer een leuke herinnering er bij aan een prachtig feest, met een opgewekt en leuk bruidspaar, met gasten die voor een prachtige feestavond hebben gezorgd.

 

Bruiloft Dj Limburg Kasteel Groot Buggenum | Rob en Jessica

Bruiloft DJ lijn

Direct informatie aanvragen!

Kies voor kwaliteit in licht en geluid! Bel: 06 – 341 33 456 of vul het contactformulier in maak een afspraak. Met onze kennis en ervaring maken wij voor u een concept op maat.

Check beschikbaarheid trouwdatum

DJ Bruiloft lijn