Bruiloft Dj Limburg

 

Bruiloft Dj Limburg

Proficiat met jullie voornemen, jullie gaan trouwen ūüėä !
Dat moet gevierd worden met een onvergetelijke huwelijksfeest, waarover de gasten nog lang zullen napraten.

Tijdens zo’n¬†huwelijksdag¬†wil je dat alles op rolletjes loopt. Er moet veel geregeld worden, van trouwambtenaar tot fotograaf en van bruidsjurk tot trouwauto.¬†Maar de trouwdag sluit je af met een schitterende feestavond, samen met jullie gasten.

Wanneer je een bruiloft dj in Limburg wil huren, kies dan voor kwaliteit voor wat betreft dj en drive-in show. Een dj kan een feest maken of breken. Door te kiezen voor een discjockey die allround is en vele jaren ervaring heeft, wordt uw trouwfeest een succes. Al onze dj’s hebben minimaal 10 jaar ervaring in de bruiloft branche en draaien geheel naar uw wens. Hij houd rekening met de wensen van het bruidspaar, maar let ook op waarop de gasten gaan dansen en houd nauwlettend de dansvloer in de gaten.

Als je een bruiloft dj wil inhuren voor je huwelijksfeest in Limburg, let dan niet alleen op de prijs van de dj. De kosten zijn gebaseerd op het aantal uren dat de dj draait en de ervaring. Vaak zit ook een drive-in show inbegrepen. Je betaalt bij Sound4all voor een drive-in show waarbij de bruiloft dj zit inbegrepen voor de feestavond, samen met dj booth (dj meubel), led verlichting en geluidsapparatuur.

Drive-in Show Huren Limburg

Wanneer je een drive-in show wil huren voor je bruiloft in Limburg, dan kunnen wij jullie helpen met een prachtige show met vele mogelijkheden.

Het hangt een beetje af van de trouwlocatie, welke show het beste past. Sound4all heeft verschillende led verlichte drive-in shows, die er stijlvol en strak uitzien. Een drive-in show bestaat uit een dj booth (dj meubel), led verlichting, movingheads of scanners en geluidsapparatuur. Onze speakers zijn van topkwaliteit waardoor iedereen volop kan genieten van de muziek, maar ook let de dj op het volume van het geluid.

Onze “intense Show” is de meest geboekte drive-in show, vanwege zijn schitterende verlichting en de bijbehorende extra’s. Zie hiervoor het kopje “prijzen” op de homepage. Mocht de¬†drive-in show¬†te groot zijn voor uw¬†feestlocatie in Limburg, dan kunt u ook een¬†andere stijlvolle en moderne show huren. De prijzen van de verschillende shows zijn inclusief de bruiloft dj en de reiskosten.

In plaats van de¬†standaard dj booth, kan men ook kiezen voor een wit stijlvol dj meubel of onze video booth waar zowel videoclips als ook de trouwfoto’s op vertoond kunnen worden.¬†Naast een mooie led verlichte drive-in show, zijn er nog meer mogelijkheden om het avondfeest nog leuker te maken. Zo kunnen we de trouwlocatie geheel in kleur zetten. Zowel de feestzaal als ook buiten, met onze speciaal geprepareerde led verlichting.

Maar ook kunt u het feest nog leuker maken. Wat dacht u van “dj met saxofonist” ? Een stukje live entertainment met artiesten naast de bruiloft dj. Dit zorgt voor een stukje extra sfeer. De saxofonist speelt een aantal keer mee op de feestavond met de hits van vroeger tot de dance en club hits van nu. Ook is het mogelijk om een zanger of zangeres in te huren.

Bruiloft Dj Limburg

 

Bruiloft Dj met Saxofonist

Steeds meer bruidsparen zijn op zoek naar meer entertainment voor hun trouwfeest. Je hebt een prachtige trouwlocatie in Limburg, een allround bruiloft dj, maar is een saxofonist dan wel leuk voor de feestavond?

Wij zeggen dat het 25 % meer sfeer geeft, doordat je de dj combineert met een stukje live muziek. Steeds vaker worden saxofonisten ingehuurd voor een bruiloft. Hij kan mee spelen met de openingsdans, maar kan ook door het publiek lopen en ervoor zorgen dat de gasten mee gaan dansen. De dansvloer zal hierdoor nog beter gevuld zijn.

De bruiloft dj draait een uurtje, dan samen met de saxofonist op de swingende muziek van de jaren 80 t/m de top 40 hits van dit moment. De saxofonist moet men op tijd boeken, want vaak zijn ze voor zomermaanden al ruim van tevoren geboekt. Men kan ook de saxofonist huren voor de ceremonie of receptie. Ook voor achtergrondmuziek zoals lounge, is een saxofonist uitermate geschikt.

Naast de dj en saxofonist, kunt u ook andere muziekanten huren voor de feestavond. Van percussionist tot violist is mogelijk. Vraag vrijblijvend naar onze mogelijkheden.

Bruiloft Dj Limburg

Plaatsen binnen Limburg waar de bruiloft dj van Sound4all heeft gedraaid: Maastricht, Venlo, Roermond, Valkenburg, Nederweert, Heerlen, Kerkrade, Landgraaf, Sittard, Weert, Geleen, Panningen en Sevenum.

Feestlocaties waar Bruiloft Dj Sound4all gedraaid heeft: Kasteeltje Hattem , Chateau Neercanne , La Caverne, Hotel Kasteel Bloemendal, Bildenberg Kasteel Vaalsbroek.

Bruiloft DJ lijn

Direct informatie aanvragen!

Kies voor kwaliteit in licht en geluid! Bel: 06 Р341 33 456 of vul het contactformulier in maak een afspraak. Met onze kennis en ervaring maken wij voor u een concept op maat.

Check beschikbaarheid trouwdatum

DJ Bruiloft lijn