Bruiloft Dj Niewegein Green Village Jolanda en Christian

 

De Green Village in Nieuwegein behoort tot de Top trouwlocaties van Nederland. Een prachtige boerderij die van binnen strak en modern is ingericht. Een locatie waar je alles in één hebt.

Je kunt hier terecht voor de ceremonie, receptie en ook je trouwfeest. Sound4all is al jaren “huis dj” op deze locatie en het is elke keer weer een feest om hier een bruiloft te verzorgen. Onze drive-in shows komen hier helemaal tot zijn recht met de lichte muren en wit plafond.

Het was een schitterende dag met veel zon. Dat wil natuurlijk elke bruid en bruidegom op hun trouwdag. Dit keer mochten we het trouwfeest verzorgen van Jolanda en Christian. Een superleuk bruidspaar die gekozen heeft voor onze Illuminate show.

Bruiloft Dj Niewegein Green Village Jolanda en Christian

Jolanda en Christian hebben voor een leuke openingsdans gekozen. Een mix van een ballad en een dance versie van Armin van Buuren zijn hit: This is what it feels like. Met deze openingsdans kon het feest beginnen.

Het feest kwam al snel op gang er met 140 gasten was het lekker druk op de dansvloer. Muziek voor jong en oud, van de golden oldies tot de heerlijke latin of clubhits. Mede door een grote en gezellige vriendengroep van het bruidspaar, was het genieten om voor dit publiek te draaien.

Bruiloft Dj Niewegein Green Village Jolanda en Christian

Het was een leuke feestavond, er werd goed gedanst en gefeest. Voor het bruidspaar was het een mooie dag. Na een jaartje voorbereiding was zowel de trouwdag als het trouwfeest, snel voorbij. Maar gelukkig hebben we de foto’s nog !

Bruiloft Dj Niewegein Green Village Jolanda en Christian

 

Bruiloft Dj Nieuwegein Green Village | Jolanda & Christian

Bruiloft DJ lijn

Direct informatie aanvragen!

Ook een keer geheel vrijblijvend een demoshow bezoeken? Bel: 06 – 341 33 456 of vul het contactformulier in en dan maken we snel een afspraak om even kennis te maken en jullie meer te vertellen over onze werkwijze en laten we graag onze mooie shows aan jullie zien.

Check beschikbaarheid trouwdatum

DJ Bruiloft lijn