Bruiloft Dj Rotterdam

Rotterdam is een havenstad gelegen in het westen van Nederland in de provincie Zuid-Holland. De stad is gelegen aan de Nieuwe Maas, een van de rivieren in de delta die gevormd wordt door de Rijnen de Maas. De haven van Rotterdam, lange tijd de grootste ter wereld, is de grootste en belangrijkste van Europa.

Dit keer geen bruiloft maar een verjaardagsfeest op misschien wel de mooiste feestlocatie van Rotterdam. Het Wereldmuseum is een prachtige locatie die naast museum ook de mogelijkheid heeft om uw bruiloft, verjaardagsfeest of bedrijfsfeest te vieren.

Bruiloft Dj Rotterdam

Naast onze bruiloft en feest dj, heeft de jarige ook gekozen voor een saxofonist. Voor meer informatie over onze dj met saxofonist, zie “Dj met Saxofonist“. Een schitterend feest, mede door de afwisseling van dj met saxofonist.

Wij kunnen naast onze led verlichte drive-in show, ook de locatie geheel in kleur veranderen met onze “uplighters”. Deze kleuren mee met onze lichtshow. De Illuminate show (onze meest geboekte), staat hier schitterend !

De keuze van de muziek wordt geheel naar wens ingevuld. Bij een bruiloft kunnen we mee helpen met een openingsdans, met een bedrijfsfeest kunnen we ook mee denken met een thema voor de feestavond.

 

Bruiloft Dj Rotterdam

Bruiloft DJ lijn

Direct informatie aanvragen!

Ook een keer geheel vrijblijvend een demoshow bezoeken? Bel: 06 – 341 33 456 of vul het contactformulier in en dan maken we snel een afspraak om even kennis te maken en jullie meer te vertellen over onze werkwijze en laten we graag onze mooie shows aan jullie zien.

Check beschikbaarheid trouwdatum

DJ Bruiloft lijn