Bruiloft Dj Sint Oedenrode Kasteel Henkenshage

Kasteel Henkenshage vind u in het Brabantse plaatsje Sint-Oedenrode. Een locatie waar wij al vele bruiloften verzorgd hebben. We kennen de locatie dan ook goed en weten precies wat er mogelijk is.

Het kasteel beschikt over drie prachtige zalen, waaronder de Van Coehoorn-zaal, waar hoofdzakelijk het huwelijk wordt voltrokken. De tweede zaal is de Generaal Jean Phillippe-zaal. Hier wordt meestal het feestelijk diner geserveerd. Als laatste zaal hebben we Het Koetshuis, hier vinden allerlei kasteelarrangementen plaats zoals bruiloftsfeesten, recepties, galafeesten of een bijzonder themafeest.

Dit keer was het de bruiloft van Maarten en Aafke. Het bruidspaar had gekozen voor onze Illuminate show, maar dan met 3 aircones en 2 grote movingheads op statief. Perfect voor deze locatie.

Bruiloft Dj Sint Oedenrode Kasteel Henkenshage

Niet alleen de drive-in show zorgde voor de nodige sfeer, ook hebben we dit keer “uplighters” tegen de lichte muren gezet, zodat deze mee kleurde met onze show. Hierdoor werd alles in prachtige kleuren gezet.

Nadat iedereen binnen was, kon de feestavond van start gaan met de openingsdans van het bruidspaar. Ze opende de avond met een leuke, niet standaard, openingsdans. De toon was gezet en het was de hoogste tijd om te gaan dansen en feesten.

Elk bruidspaar mag bij ons aangeven wat hun favoriete muziek is. Ook kan men aangeven wat er niet gedraaid hoeft te worden. Daar houd de bruiloft dj dan ook rekening mee en let tevens op de gasten. Het is dus vooral kijken wat het bruidspaar wil en waar de gasten op dansen.

De avond vloog voorbij en de vrienden van het bruidspaar gingen los op vooral de pop en rock muziek van de laatste 20 jaar. Tegen het einde van de avond ging men ook lekker los op de dance/club hits van dit moment.

Bruiloft Dj Sint Oedenrode Kasteel Henkenshage

Ook een bruiloft dj huren voor uw huwelijksfeest? Alles wordt geheel naar wens ingevuld !
Kom ook eens langs om een Demo Show te bekijken.

Bruiloft Dj Sint Oedenrode Kasteel Henkenshage

Bruiloft DJ lijn

Direct informatie aanvragen!

Ook een keer geheel vrijblijvend een demoshow bezoeken? Bel: 06 – 341 33 456 of vul het contactformulier in en dan maken we snel een afspraak om even kennis te maken en jullie meer te vertellen over onze werkwijze en laten we graag onze mooie shows aan jullie zien.

Check beschikbaarheid trouwdatum

DJ Bruiloft lijn