De bruiloft en feest dj van Sound4all heeft al vele bruiloften verzorgd in Sint-Oedenrode. Er zijn een aantal leuke trouwlocaties die wij u kunnen adviseren.

Waar moet u op letten wanneer u een dj voor uw huwelijksfeest wil huren? Wij werken alleen met allround bruiloft en feest dj’s die minimaal 10 jaar ervaring hebben in de bruiloft branche.

Uw huwelijksfeest moet er een zijn om nooit meer te vergeten. Dat begint met een allround bruiloft dj met vele jaren ervaring. Die zowel jong als oud bij het feest kan betrekken.

Naast de bruiloft dj voor uw feest in Sint-Oedenrode, kunnen wij u ook verschillende drive-in shows aanbieden. Voor de mogelijkheden van de led verlichte shows, klik hier: drive-in show huren. Tevens kunnen wij uw trouwfeest nog mooier maken met o.a. een led verlichte dansvloerled uplights om de locatie in kleur te zetten, een dj met saxofonist en zelfs een lasershow huren is mogelijk.

Een aantal trouw en feest locaties in Sint-Oedenrode waar wij een huwelijksfeest hebben verzorgd:

 

Grand Café & Zalencentrum De Beurs
Heuvel 44
5492 AD Sint-Oedenrode
www.debeurssintoedenrode.nl

 

Kasteel Henkenshage
Laan van Henkenshage 3
5492 BH Sint-Oedenrode
www.la-casserole.nl/kasteel-trouwen

Bruiloft Dj Sint-Oedenrode

Bruiloft DJ lijn

Direct informatie aanvragen!

Kies voor kwaliteit in licht en geluid! Bel: 06 – 341 33 456 of vul het contactformulier in maak een afspraak. Met onze kennis en ervaring maken wij voor u een concept op maat.

Check beschikbaarheid trouwdatum

DJ Bruiloft lijn