Bruiloft Dj La Sonnerie Son & Breugel

Hotel Restaurant la Sonnerie heeft haar naam te danken aan de klokkentoren (klokgelui is ‘sonnerie’ in het Frans) én de ligging in het hart van Son. La Sonnerie is gevestigd in het voormalige klooster van de zusters der Liefde.

La Sonnerie beschikt over zalen voor feesten en evenementen, een schitterende trouwzaal en zakelijke conferentiezalen. De bruiloft dj van Sound4all verzorgd met regelmaat een trouwfeest op deze locatie. Deze keer koos het bruidspaar voor onze Illuminate drive-in show voor de feestavond. De kapel leent zich hier perfect voor.

De stijlvolle dj booth, de kleuren en figuren van de movingheads, de lichtpilaren, maar ook de draaiende spiegelballen, maken deze drive-in show tot een schitterende lichtshow. Soms in combinatie met een prachtige led verlichte dansvloer voor het avondfeest. Ook kunnen we deze kapel mooi aanlichten, zodat de locatie mee kleurt met onze show.

Een huwelijksfeest in een kapel geeft toch een bepaalde sfeer, zeker met een mooie lichtshow erbij navigate to these guys. De bruiloft dj zorgt ervoor dat het licht op tempo beweegt tijdens de feestavond. Wat betreft de muziek bepaalt u wat er wel en niet gedraaid mag worden op het feest. Wel is het van belang dat u altijd zorgt dat er voor iedereen wel wat leuke muziek heeft tijdens uw huwelijksfeest.

Wanneer u gaat trouwen in La Sonnerie, neem dan vrijblijvend contact met ons op en kom kijken naar onze Demo Show !

 

Bruiloft Dj Son & Breugel La Sonnerie

Bruiloft DJ lijn

Direct informatie aanvragen!

Kies voor kwaliteit in licht en geluid! Bel: 06 – 341 33 456 of vul het contactformulier in maak een afspraak. Met onze kennis en ervaring maken wij voor u een concept op maat.

Check beschikbaarheid trouwdatum

DJ Bruiloft lijn