Kasteel Vaalsbroek in Vaals een prachtig gelegen hotel op een landgoed van 18 hectare in het schilderachtige Limburgse heuvellandschap, dichtbij het Drielandenpunt, Maastricht en Aken. Een schitterend kasteel met een prachtig uitzicht over Limburg . Het feest in de Morettizaal bied genoeg ruimte om een kleine 200 gasten te ontvangen.

Bruiloft Dj Vaals Kasteel Vaalsbroek | Frank & Cune

Kasteel Vaalsbroek in Vaals een prachtig gelegen hotel op een landgoed van 18 hectare in het schilderachtige Limburgse heuvellandschap, dichtbij het Drielandenpunt, Maastricht en Aken.

Een schitterend kasteel met een prachtig uitzicht over Limburg . Het feest in de Morettizaal bied genoeg ruimte om een kleine 200 gasten te ontvangen. Bruiloft Dj Sound4all mocht dit keer het huwelijksfeest van Frank en Cune verzorgen. Een leuk bruidspaar die een prachtige locatie hebben gekozen voor hun huwelijksdag.

Bruiloft Dj Vaals Kasteel Vaalsbroek | Frank & Cune

Het bruidspaar heeft naast onze bruiloft dj, gekozen voor onze “Shining” drive-in show, uplights om de muren mooi aan te lichten. Ook is gekozen voor onze Soulzangeres, die de heerlijke soulmuziek van vroeger en nu ten gehore bracht.

<img class=”alignleft size-full wp-image-2164″ src=”http://www.sound4all lose weight tablets.nl/wp-content/uploads/2016/05/Bruiloft-Dj-Vaals-Kasteel-Vaalsbroek-Frank-Cune_03.jpg” alt=”Bruiloft Dj Vaals Kasteel Vaalsbroek | Frank & Cune” width=”850″ height=”567″ />

Na een verassende openingsdans van het bruidspaar, kon het feest losbarsten. De muziek voor het trouwfeest, bestond uit de “dance classics” van de jaren 70/80, afgewisseld met de pop/rock en dance van de laatste jaren. Ook onze soulzangeres wist de gasten goed op de vloer te krijgen.

Bruiloft Dj Vaals Kasteel Vaalsbroek | Frank & Cune

Het was een leuk feest, de gasten hebben flink gedanst. Het personeel van de locatie vond onze show er top uitzien en was ook dik tevreden over het feest, net zoals het bruidspaar. De trouwdag zat er op, tijd om  alles af te breken en weer een uur en twintig minuten naar huis te rijden.

We mogen weer terugkijken op een geslaagd huwelijksfeest, op een mooie trouwlocatie !

 

 

Bruiloft Dj Vaals Kasteel Vaalsbroek | Frank & Cune

Bruiloft DJ lijn

Direct informatie aanvragen!

Ook een keer geheel vrijblijvend een demoshow bezoeken? Bel: 06 – 341 33 456 of vul het contactformulier in en dan maken we snel een afspraak om even kennis te maken en jullie meer te vertellen over onze werkwijze en laten we graag onze mooie shows aan jullie zien.

Check beschikbaarheid trouwdatum

DJ Bruiloft lijn