Boek een Bruiloft Dj in Valkenswaard !

 

Bruiloft Dj Valkenswaard

Op zoek naar dé bruiloft dj voor uw huwelijksfeest? Wij kunnen u helpen met een ervaren allround bruiloft en feest dj voor uw feestavond. Onze dj’s draaien geheel naar uw wensen en letten tevens op de gasten van het avondfeest.

Niet alleen kunt u bij ons terecht voor een dj voor uw huwelijksfeest, maar ook een dj met saxofonist, een led verlichte dansvloer, maar ook voor een lasershow op uw feest. U heeft keuze uit verschillende led drive-in shows voor uw trouwfeest.

Samen met de allround bruiloft dj en een stijlvolle drive-in show, kan uw feestavond al niet meer stuk. Er wordt goed gelet op het niveau van het geluid, rekening gehouden met de wensen van het bruidspaar, maar ook opgelet waar de gasten op gaan dansen.

Tijdens een vrijblijvend gesprek worden alle wensen en mogelijkheden besproken. Sound4all werkt alleen met topkwaliteit licht en geluid en onze dj’s hebben minimaal 10 jaar ervaring in de bruiloft branche.

U bent van harte welkom om een Demo Show bij te wonen en even bij te praten over de mogelijkheden en de wensen.

Een aantal trouw en feest locaties in Valkenswaard waar wij een huwelijksfeest hebben verzorgd:

 

Bommel Partycentrum
Bergstraat 33
5551 AW Valkenswaard
www.bommelpartycentrum.nl

Dinner Theater Inspiration Point
Maastrichterweg 13-17
5554 GE Valkenswaard
www.inspiration-point.nl

Bruiloft Dj Valkenswaard

Bruiloft DJ lijn

Direct informatie aanvragen!

Kies voor kwaliteit in licht en geluid! Bel: 06 – 341 33 456 of vul het contactformulier in maak een afspraak. Met onze kennis en ervaring maken wij voor u een concept op maat.

Check beschikbaarheid trouwdatum

DJ Bruiloft lijn