Villa de Vier Jaargetijden in het centrum van Tilburg is een prominente locatie voor uiteenlopende aangelegenheden. De royale villa beschikt over een gezellige StadsBrasserie. Villa de Vier Jaargetijden bied mogelijkheden voor trouwfeesten en partijen, maar ook zakelijke bijeenkomsten een stijlvol onderkomen.  De Balzaal van de Villa is een geweldige ruimte voor een perfecte afsluiter van jullie dag.

De bruiloft dj van Sound4all kent deze feestlocatie goed. Wanneer u gaat trouwen en op zoek bent naar de feest dj voor uw feestavond, dan kunnen wij u wel helpen. Elke dj heeft minimaal 10 jaar ervaring in de bruiloft branche en draait geheel naar uw wens. Niet alleen kunnen wij de muziek verzorgen op uw trouwdag tijdens de feestavond, maar ook voor de ceremonie of receptie.

Naast het huren van de bruiloft dj voor uw huwelijksfeest in villa de vier jaargetijden, kunnen wij u ook helpen met een prachtige led verlichte drive-in show. Een moderne verlichte dj booth met movingheads die voor het licht op uw huwelijksfeest zorgt. Van een kleine show tot een drive-in show met veel licht en topkwaliteit geluid. Kijk op onze site bij de “prijzen”.

Bruiloft dj villa de vier jaargetijden

Tevens kunnen wij u helpen met het bedenken van de openingsdans voor uw trouwfeest. Er is veel mogelijk op dit gebied, wij kijken samen met u wat het beste past en waarbij u zich het meeste op uw gemak voelt. Wel is leuk als het bruidspaar de feestavond opent en de bruiloft dj van Sound4all zal u hierbij helpen.

Er is ook veel mogelijk naast het huren van een bruiloft dj met drive-in show voor uw huwelijksfeest. Wat dacht u van de dj met saxofonist? Een stukje live muziek, samen met de dj. De hits van vroeger tot nu, opgezweept door de saxofonist. Maar er is meer om uw trouwfeest leuker te maken. Wat dacht u van een led verlichte dansvloer op uw feest? Heerlijk dansen met deze mooie disco vloer.

Er is veel mogelijk om uw huwelijksdag en feestavond tot een onvergetelijke trouwdag te maken. Wij kunnen u hierbij helpen en maken graag emt u een afspraak om alle mogelijkheden te bespreken. Wij weten precies wat er wel en niet mogelijk is op Villa de Vier Jaargetijden. Ook kunnen we u een demo show laten zien zodat u een beetje de sfeer kan proeven.

Meer informatie over over Villa de Vier Jaargetijden:

Villa de Vier Jaargetijden

Noordstraat 36
5038 EJ Tilburg
www.villadevierjaargetijden.nl

 

 

Bruiloft Dj Villa de Vier Jaargetijden Tilburg

Bruiloft DJ lijn

Direct informatie aanvragen!

Kies voor kwaliteit in licht en geluid! Bel: 06 – 341 33 456 of vul het contactformulier in maak een afspraak. Met onze kennis en ervaring maken wij voor u een concept op maat.

Check beschikbaarheid trouwdatum

DJ Bruiloft lijn