[gap]

Bruiloft Dj Duin en Kruidberg Santpoort-Noord | Arjan en Melanie

In de adembenemende natuur van het Nationaal Park Zuid-Kennemerland en op steenworp afstand van Amsterdam, Haarlem, Bloemendaal aan Zee en Zandvoort, ligt het schitterende Landgoed Duin & Kruidberg in Santpoort-Noord.

Landgoed Duin & Kruidberg biedt grenzeloze mogelijkheden voor de invulling van uw huwelijksdag. De ceremonie, de receptie, het diner, het feest, de huwelijksnacht of zelfs de gehele bruiloft.

Sound4all heeft vaker een trouwfeest verzorgd op deze locatie. Het voordeel is dat we ook precies weten wat wel en niet mogelijk is. Dit keer een feest met onze nieuwe witte dj booth en de “Shining” opstelling.

Bruiloft Dj Duin en Kruidberg Santpoort-Noord

Het was een schitterende feestavond. Het bruidspaar was zelf veel op de dansvloer te vinden en de gasten hielden wel van een feestje. Na de spectaculaire openingsdans (zelf voor het bruidspaar gemixed) was de dansvloer meteen gevuld.

De drive-in show past hier perfect en samen met een leuk feest is dit zowel voor het bruidspaar als ook voor ons, een onvergetelijk feest geworden. Duin en Kruidberg is een prachtig landgoed, waar men zowel kan trouwen, feesten en ook overnachten.

Mocht u ook gaan trouwen, wij kunnen u helpen met de invulling van uw bruiloft, ook zijn we goed op de hoogte van leveranciers zoals fotograaf, videograaf en meer.

 

Bruiloft Dj Duin en Kruidberg Santpoort-Noord | Arjan en Melanie

Bruiloft DJ lijn

Direct informatie aanvragen!

Ook een keer geheel vrijblijvend een demoshow bezoeken? Bel: 06 – 341 33 456 of vul het contactformulier in en dan maken we snel een afspraak om even kennis te maken en jullie meer te vertellen over onze werkwijze en laten we graag onze mooie shows aan jullie zien.

Check beschikbaarheid trouwdatum

DJ Bruiloft lijn