Bruiloft Dj Green Village Nieuwegein | Mike en Daisy

De Green Village is een schitterende locatie waar uw bruiloft gevierd kan worden van ceremonie tot trouwfeest. Een landelijke uitstraling van buiten en een moderne strakke inrichting van binnen.

Sound4all is hier al vele jaren met veel plezier “huis dj”.  Vriendelijk en professioneel personeel die hun vak verstaan. De lichte muren en het witte plafond, leent zich goed voor onze led verlichte drive-in shows. Ook de aankleding met onze uplighters, doen de locatie omtoveren in een prachtige sfeer.

De bruiloft van Mike en Daisy zullen we nog vaak herinneren. Het feest was in de puntjes verzorgd en er werd flink uitgepakt. Tijdens de ceremonie deed Dirk Zeelenberg (bekend van tv) het woord. Op de avond was een grote sambaband geregeld, onze Illuminate show en een mooie ledvloer.

 

Bruiloft Dj Green Village Nieuwegein | Mike en Daisy

Bruiloft DJ lijn

Direct informatie aanvragen!

Ook een keer geheel vrijblijvend een demoshow bezoeken? Bel: 06 – 341 33 456 of vul het contactformulier in en dan maken we snel een afspraak om even kennis te maken en jullie meer te vertellen over onze werkwijze en laten we graag onze mooie shows aan jullie zien.

Check beschikbaarheid trouwdatum

DJ Bruiloft lijn