Dj huren voor bruiloft

 

Wanneer u gaat trouwen moeten er veel zaken geregeld worden. En altijd is de vraag, wanneer doe je het goed? Wij kunnen u alvast een paar tips geven als een een bruiloft dj wil huren.

U bent vast wel een keer op een bruiloft geweest waar een dj stond te draaien, waarvan u dacht, als wij gaan trouwen dan is dit niet wat ik zoek ! Een huwelijk moet iets bijzonders zijn, een geweldige dag en zeker afsluitend met een spetterende feestavond. Vooral de feestavond is voor vele bruidsparen belangrijk.

Wij merken nog vaak dan bruidsparen alleen kijken naar de prijzen van de bruiloft dj, zonder dat men de kwaliteit vergelijkt. Niet alleen weet een goede fotograaf zijn prijs, natuurlijk geld dit ook voor de kwaliteit van licht, geluid en ervaring van de dj.

Als u uw huwelijksfeest belangrijk vind, dat de gasten er nog lang over napraten, kies dan voor een stukje kwaliteit en betaal dat dan ook. Wij zien veel te vaak dat bruidsparen op internet naar de goedkoopste bruiloft dj zoeken. Verwacht dan ook niet dat deze presenteert, 10 jaar ervaring heeft, topkwaliteit licht en geluid heeft en draait naar uw wens. Je hebt meestal geen “Dj Garantie” voor je trouwdag (dat bij ziekte of problemen, er altijd voor een dj gezorgd wordt).

Onze dj’s hebben minimaal 10 jaar ervaring en draaien alleen de muziek die op het feest gedraaid mag worden. U geeft van tevoren duidelijk aan wat er wel op uw trouwfeest voorbij mag komen en wat niet. Met deze keuze van muziek gaan wij inspelen op de gasten. Ook mag u een aantal favoriete nummers doorgeven zodat het ook een persoonlijk tintje krijgt.

Of het nu gaat om de ceremonie, receptie of trouwfeest, wij kunnen u helpen met het bedenken van de bijpassende muziek. Ook het volume van de muziek is belangrijk. Er moet voor gezorgd worden dat degene die buiten de dansvloer staat, normaal met elkaar kan praten. Juist een ervaren bruiloft dj weet hier mee om te gaan.

Presenteren en een feest aanvoelen is ook erg belangrijk. De gasten welkom heten, bruidspaar vragen voor de openingsdans, het laatste nummer aankondigen, dat is op een bruiloft wel gewenst. Een dj moet niet het middelpunt zijn, maar af en toe iets zeggen wat iets toevoegt of waardoor je mensen meer bij het feest betrekt.

Tip: Een aanvulling op uw feest kan ook zijn, een dj met saxofonist. Naast de dj een stukje live entertainment, geeft een stukje extra sfeer. De saxofonist treed een paar keer zo’n 20 minuten op en speelt mee op de hits van de jaren 80 tot nu. Klik HIER voor meer info.

 

Bruiloft Dj Huren

Bruiloft DJ lijn

Direct informatie aanvragen!

Ook een keer geheel vrijblijvend een demoshow bezoeken? Bel: 06 – 341 33 456 of vul het contactformulier in en dan maken we snel een afspraak om even kennis te maken en jullie meer te vertellen over onze werkwijze en laten we graag onze mooie shows aan jullie zien.

Check beschikbaarheid trouwdatum

DJ Bruiloft lijn