In het Brabantse plaatsje Gemert staat de villa Kastanjehof dat gebouwd is in 1884. Aan de linkerzijde van de villa ligt het voormalige koetshuis. Deze is sinds kort omgetoverd tot een luxueuze Bed & Breakfast. De locatie is geschikt voor zowel een bescheiden bruiloft als  ook grote bedrijfsfeesten.

Dit keer ging het niet om een bruidspaar dat ging trouwen, maar een bruidspaar dat intussen 12,5 jaar getrouwd was. Zo’n jubileum als een koperen bruiloft, moet natuurlijk wel gevierd worden. De Kastanjehof heeft hiervoor een prachtige locatie, die wij zowel buiten als binnen hebben uitgelicht. Op de bovenste foto is te zien dat wij het pand in kleur hebben gezet.

 

Op bovenstaande foto zie je dat we naast onze Illuminate show, ook de locatie zelf hebben aangelicht met onze led verlichting. Ook werd dit keer gebruik gemaakt van de “videoclip party” op een flatscreen. Men krijgt de hits van vroeger tot nu met beeld erbij. Dit verhoogt de sfeer en het is leuk om ook weer te zien hoe men er vroeger uit zag.

Het was een feestavond waar de gasten flink uit hun dak gingen. De rode draad van de avond was de dance muziek van vroeger tot de dance/club hits uit de hedendaagse top 40. De lichtshow, maar ook de videoclips hebben er mede voor gezorgd dat we het bruidspaar een onvergetelijke avond hebben bezorgd.

Ook weten waar Sound4all nog meer heeft gedraaid in Brabant? Klik HIER voor de locaties.

Bruiloft Dj Kastanjehof Gemert | Dirk en Tessie

Bruiloft DJ lijn

Direct informatie aanvragen!

Ook een keer geheel vrijblijvend een demoshow bezoeken? Bel: 06 – 341 33 456 of vul het contactformulier in en dan maken we snel een afspraak om even kennis te maken en jullie meer te vertellen over onze werkwijze en laten we graag onze mooie shows aan jullie zien.

Check beschikbaarheid trouwdatum

DJ Bruiloft lijn