Bruiloft Dj Kasteel Montfoort

De Commanderije is bij uitstek de meest romantische locatie voor de huwelijksvoltrekking. De gasten worden ontvangen in de bijzondere kloostergang aangrenzend aan de kapel met prachtige vide. Na de huwelijksvoltrekking verandert de kapel in een bruisende feestlocatie.

Dit keer hebben we de bruiloft mogen verzorgen van Bas en Jolien. Een leuk en spontaan bruidspaar, dat getrouwd is in Kasteel Montfoort. De feestlocatie was een intieme, mooie witte kapel. Zeer geschikt voor onze led drive-in show.

Bruiloft Dj Kasteel Montfoort
Bruiloft Dj Kasteel Montfoort

Het was een schitterende feestavond, een huwelijksfeest om nooit meer te vergeten. Bas en Jolien begonnen de avond met een leuke openingsdans. Een mix van liedjes waarop het bruidspaar moeiteloos en leuk op ging dansen.

Vanaf de openingsdans tot het einde van het feest, is de dansvloer constant vol geweest. Het bruidspaar heeft een grote vriendengroep die wel wisten hoe men een feestje bouwt. Van oldies tot Nederlands en van club/dance tot heerlijke latin muziek.

Bruiloft Dj Kasteel Montfoort

Als bruiloft dj maak je veel trouwfeesten mee. Elke keer is het weer kijken, wat wil het bruidspaar en wat willen de gasten. Van deze bruiloft was dat snel duidelijk. Zowel Bas en Jolien als ook de gasten, wilde maar één ding: feesten is de breedste zin van het woord !

Reactie bruidspaar: Wat was het een geweldig feest! Mede mogelijk gemaakt door de fantastische dj! Nu heerlijk aan het nagenieten.

 

Bruiloft Dj Kasteel Montfoort | Bas en Jolien

Bruiloft DJ lijn

Direct informatie aanvragen!

Ook een keer geheel vrijblijvend een demoshow bezoeken? Bel: 06 – 341 33 456 of vul het contactformulier in en dan maken we snel een afspraak om even kennis te maken en jullie meer te vertellen over onze werkwijze en laten we graag onze mooie shows aan jullie zien.

Check beschikbaarheid trouwdatum

DJ Bruiloft lijn