Bruiloft Dj Landgoed Bergvliet Oosterhout

De Golfbaan in Brabant, het restaurant, de vergaderlocatie, feest- en trouwlocatie van Breda, Oosterhout, Zevenbergen, waar u warm en sfeervol kunt genieten. Dat is waar Landgoed bergvliet voor staat. Een prachtige locatie voor vele mogelijkheden, van verjaardag tot  trouwfeest of bedrijfsfeest.

Sound4all is al jaren de “huis dj” van deze locatie. Vele bruiloften hebben wij al mogen verzorgen in zowel in het Paviljoen als ook het Koetshuis. Het Paviljoen is de grootste van de twee en is meer geschikt voor een personeelsfeest of grote bruiloft. Het Koetshuis is wat knusser en vooral voor een huwelijksfeest of verjaardag tot zo’n 150 gasten.

Bruiloft Dj Landgoed Bergvliet Oosterhout

Wanneer u gaat trouwen en in de buurt van Oosterhout, Tilburg of Breda woont, dan is dit een locatie waar u zeker een kijkje moet nemen. Onze ervaring is dat het personeel altijd vriendelijk en behulpzaam is. Maar ook dat je hier heerlijk kunt eten met een lekkere glas wijn erbij.

Wat betreft onze drive-in shows hebben wij hier vaak onze Illuminate en Shining opgesteld.

 

Bruiloft Dj Landgoed Bergvliet Oosterhout

Bruiloft DJ lijn

Direct informatie aanvragen!

Ook een keer geheel vrijblijvend een demoshow bezoeken? Bel: 06 – 341 33 456 of vul het contactformulier in en dan maken we snel een afspraak om even kennis te maken en jullie meer te vertellen over onze werkwijze en laten we graag onze mooie shows aan jullie zien.

Check beschikbaarheid trouwdatum

DJ Bruiloft lijn