Bruiloft Dj Landgoed Huize Bergen Vught | Richard en Tamara

Landgoed Huize Bergen in wordt omringd door prachtige natuur en ligt nabij het historische stadscentrum van Den Bosch. De monumentale Villa uit 1916 ligt verscholen in een prachtig park met eeuwenoude bomen. Zowel de ceremonie als ook de feestavond en de overnachting zijn hier mogelijk. Het voordeel is dat iedereen de hele dag op dezelfde locatie kan blijven.

Richard en Tamara zijn getrouwd op deze prachtige locatie. Een bruidspaar dat duidelijk genoot van alles wat er die dag gebeurde. De Illuminate show past perfect op deze locatie. En zoals je op de foto kan zien, hebben we de muren ook voorzien van onze led verlichting. De movingheads zorgde voor wat extra sfeer tijdens de dance muziek.

Het was een prachtig trouwfeest, mede door de gasten en het mooie bruidspaar. Een feestavond die we niet snel zullen vergeten omdat we vele stijlen mochten draaien waar zowel jong als oud, lekker van gingen dansen. Van de disco muziek van de jaren 70 tot de zomerse dance hits van nu.

Tip: Gaat u trouwen en weet u niet welke muziek er gedraaid moet worden op uw trouwfeest? Wanneer jong en oud op uw bruiloft komt, zorg dat iedereen op zijn tijd wat leuke muziek voorbij hoort komen !

 

Bruiloft Dj Landgoed Huize Bergen Vught | Richard en Tamara

Bruiloft DJ lijn

Direct informatie aanvragen!

Ook een keer geheel vrijblijvend een demoshow bezoeken? Bel: 06 – 341 33 456 of vul het contactformulier in en dan maken we snel een afspraak om even kennis te maken en jullie meer te vertellen over onze werkwijze en laten we graag onze mooie shows aan jullie zien.

Check beschikbaarheid trouwdatum

DJ Bruiloft lijn