Vandaag een keer onze Illuminate Show opgesteld, samen met de nieuwe dj booth. Een prachtige show voor je bruiloft met een grote lichtshow. Perfect voor een feest waar op tijd wat moderne muziek gedraaid mag worden.

 

Maar dit keer zijn we een stapje verder gegaan. We hebben 2 lasers toegevoegd aan deze show om te laten zien dat dit ook mogelijk is op een bruiloft. Zeker met wat “dance” en “club” muziek, is dit een toevoeging op uw trouwfeest. Beleef de muziek nog meer met de lasershow die op de beat van de muziek, de prachtigste figuren laat zien. Deze combinatie van licht en geluid is te zien in de bovenstaande video.

Bruiloft Dj Sound4all met Lasershow op je huwelijksfeest

Gaat u trouwen en bent u op zoek naar een bruiloft dj, neem dan contact met ons op. Of het nu gaat om de muziek voor uw ceremonie, receptie of huwelijksfeest, wij kunnen u hierbij helpen. Van een dj met saxofonist tot een verlichte led dansvloer op uw bruiloft. Samen met u gaan we kijken hoe wij uw feestavond onvergetelijk kunnen maken.

 

Bruiloft Dj Sound4all met Lasershow op je huwelijksfeest

Bruiloft DJ lijn

Direct informatie aanvragen!

Ook een keer geheel vrijblijvend een demoshow bezoeken? Bel: 06 – 341 33 456 of vul het contactformulier in en dan maken we snel een afspraak om even kennis te maken en jullie meer te vertellen over onze werkwijze en laten we graag onze mooie shows aan jullie zien.

Check beschikbaarheid trouwdatum

DJ Bruiloft lijn