[gap]

Bruiloft Dj Hotel Villa Ruimzicht Doetinchem | Pascal en Consuela

In de Achterhoek (Doetinchem) ligt dit kolossale hotel met een afmeting van wel 30 meter breed en 20 meter diep. Een locatie waar men naast bedrijfsfeesten ook terecht kan voor uw bruiloft. Vooral in de zomer is het heerlijk vertoeven in de mooie tuin van het hotel. Niet alleen kunt u hier terecht voor uw huwelijksfeest, maar ook voor de ceremonie, restaurant en overnachting.

Wij mochten dit keer de bruiloft verzorgen van Pascal en Consuela. Een bruidspaar waar we al snel een klik mee hadden en die precies wisten hoe hun feestavond eruit moest komen zien. Consuela is van Surinaamse afkomst en het zal dan ook niet een verrassing zijn, dat de muziekkeuze bestond uit zomerse en Surinaamse uptempo dansnummers.

Bruiloft Dj Hotel Villa Ruimzicht Doetinchem | Pascal en Consuela

Qua drive-in show is er alles mogelijk in Villa Ruimzicht. Het bruidspaar heeft dit keer gekozen voor onze Illuminate show, die perfect past op deze locatie. Er is dan nog ruimte genoeg om 150 gasten te laten dansen. Op de dansvloer was een mooie afbeelding geplaatst met de initialen van het bruidspaar.

Bruiloft Dj Hotel Villa Ruimzicht Doetinchem | Pascal en Consuela

Na een spectaculaire openingsdans is de dansvloer geen seconde leeg geweest. Van Latin tot zomerhit en van bubbling tot R & B muziek. Wat een feest om deze mensen te zien dansen en te genieten. Het bruidspaar spreken we nog regelmatig en denken graag terug aan een onvergetelijke feestavond.

 

Bruiloft Dj Villa Ruimzicht Doetinchem | Pascal en Consuela

Bruiloft DJ lijn

Direct informatie aanvragen!

Ook een keer geheel vrijblijvend een demoshow bezoeken? Bel: 06 – 341 33 456 of vul het contactformulier in en dan maken we snel een afspraak om even kennis te maken en jullie meer te vertellen over onze werkwijze en laten we graag onze mooie shows aan jullie zien.

Check beschikbaarheid trouwdatum

DJ Bruiloft lijn