Bruiloft Dj Wereldmuseum Rotterdam

Het Wereldmuseum in het statige Scheepvaartkwartier is een van de mooiste stadsgezichten van Rotterdam. Het classicistische museumpand, gelegen aan de Maas, is de voormalige Yachtclub van prins Hendrik. Het bijzondere gebouw heeft verschillende zalen, elk met een geheel eigen karakter en uitstraling.

De ruimtes zijn zeer geschikt om gebruikt te worden voor uw zakelijke evenementen als vergaderlocatie, voor lezingen, een congres of bedrijfsevenement en privé-aangelegenheden, zoals diners, recepties en bruiloften.

Bruiloft Dj Wereldmuseum Rotterdam

Het wereldmuseum is een prachtige locatie voor uw feest. Het ligt pal naast de welbekende Erasmusbrug van Rotterdam. Sound4all heeft vaker een trouwfeest verzorgd op deze locatie. Zowel met onze “Shining” drive-in show als ook de “Illuminate”. Ook lenen de witte muren zich voor onze uplighters, die de zaal in een mooie sfeer kan omtoveren.

Bruiloft Dj Wereldmuseum Rotterdam

Bent u ook op zoek naar een dj voor uw huwelijksfeest, neem dan contact met ons op. We maken graag een afspraak met u om alle wensen met u te bespreken. Tevens kunnen wij u adviseren en vertellen wat de mogelijkheden zijn voor uw feestavond, wat betreft licht en geluid. Vul het aanvraagformulier in en wij nemen contact met u op !

 

Bruiloft Dj Werelmuseum Rotterdam

Bruiloft DJ lijn

Direct informatie aanvragen!

Ook een keer geheel vrijblijvend een demoshow bezoeken? Bel: 06 – 341 33 456 of vul het contactformulier in en dan maken we snel een afspraak om even kennis te maken en jullie meer te vertellen over onze werkwijze en laten we graag onze mooie shows aan jullie zien.

Check beschikbaarheid trouwdatum

DJ Bruiloft lijn