Dansvloer huren bruiloft

 

Dansvloer huren bruiloft

 

Afgelopen week hebben we een bruiloft mogen verzorgen in Utrecht met een mooie led verlichte drive-in show én onze nieuwe en ultra dunne led dansvloer.

Dit keer was de feestavond in Residence Rhenen. Een mooie trouwlocatie waar onze “Intense Show” en de ledvloer er perfect paste. De Intense show bevat 4 movingheads op statief, de spiegelballen, 5 gekleurde airco’s, 2 lasers voor een lasershow en 5 uplights om de locatie in kleur te zetten.

Het bruidspaar had dit keer gekozen voor de videobooth waarop men de trouwfoto’s konden laten zien, maar waar we ook de videoclips van het bruidspaar kunnen vertonen.

De verlichte dansvloer heet “Ultra” en dankt zijn naam aan de dunne led dansvloer. Nog geen 3 cm dik is deze discovloer. Gedurende een half uur komt er elke minuut een andere visual over de dansvloer. De lichtopbrengst is hoog, waardoor hij ook goed zichtbaar is met weinig licht.

Wanneer je een dansvloer wil huren voor je bruiloft, dan is het goed om te weten hoe groot de vloer moet zijn. Niet iedereen van de gasten zal op het trouwfeest dansen, maar je moet er wel rekening mee houden dan 3/4 van het totaal aantal gasten op de dansvloer kan staan.

Een verlichte dansvloer zorgt voor een stukje extra sfeer, maar ook zorgt het ervoor dat de gasten nog eerder de dansvloer op komen. Steeds vaker zien we dat bruidsparen een led verlichte dansvloer boeken voor hun bruiloft. Het is betaalbaar geworden, maar ook wil zowel de bruid als de bruidegom, steeds meer van hun feestavond maken. Van een prachtige lichtshow tot een ledvloer, of van een zanger tot saxofonist op de bruiloft.

Om een indruk te krijgen hoe dit allemaal er uit ziet op uw trouwfeest, maak een afspraak en kom onze demo show bezoeken !

 

 

Dansvloer huren bruiloft

Bruiloft DJ lijn

Direct informatie aanvragen!

Kies voor kwaliteit in licht en geluid! Bel: 06 – 341 33 456 of vul het contactformulier in maak een afspraak. Met onze kennis en ervaring maken wij voor u een concept op maat.

Check beschikbaarheid trouwdatum

DJ Bruiloft lijn