Video Classic Dance Party
Video Classic Dance Party
Video Classic Dance Party
Video Classic Dance Party
Video Classic Dance Party

Op 26 maart 2016 mochten weer de Video Classic Dance Party verzorgen in de wijk Brandevoort in Helmond. Een feest waar we elke keer weer naar uit kijken (foto:Wim van Berlo).

Ook dit keer hebben we weer flink uitgepakt. Naast een grote ledvloer, een super scherpe videowall, een lasershow en een prachtige lichtshow, krijgen de gasten de hits van 2000 tot nu op de ledwall te zien.

Het opbouwen van de show nam toch gauw een uurtje of 8 in beslag, maar het resultaat mocht er zijn. Er stond een show waar menig wijkhuis toch jaloers op was. Het was een genot om de gasten te zien dansen op de ledvloer en tevens mee te zingen met de grote “dance” hits.

Video Classic Dance Party

Het is elke keer weer een feest om dit evenement te mogen verzorgen. De led verlichte dansvloer zorgt voor een grote aantrekkingskracht, de ledwall voor extra sfeer en de lasershow maakt het dancenummer een stuk krachtiger met de strakke lichtstralen.

Het was wederom een succesvol feest. Dit komt mede door de vrijwilligers en natuurlijk het danspubliek, waarvan de meeste ook de vorige keren aanwezig waren.
Kijk hieronder naar een korte impressie van het feest !

 

Video Classic Dance Party Helmond

Bruiloft DJ lijn

Direct informatie aanvragen!

Ook een keer geheel vrijblijvend een demoshow bezoeken? Bel: 06 – 341 33 456 of vul het contactformulier in en dan maken we snel een afspraak om even kennis te maken en jullie meer te vertellen over onze werkwijze en laten we graag onze mooie shows aan jullie zien.

Check beschikbaarheid trouwdatum

DJ Bruiloft lijn