Dj Huren Amsterdam

Of het nu gaat om een verjaardag, een bruiloft, jubileum, galafeest of schoolfeest, wanneer je een dj wil huren in Amsterdam, dan kunnen wij je helpen met de allround bruiloft en feest dj.
Sound4all heeft op vele trouw en feestlocaties bruiloften, bedrijfsfeesten en themafeesten verzorgd.

Bruiloft dj huren Amsterdam

De feestavond is heel belangrijk, dus ook het huren van de allround bruiloft dj voor jullie trouwfeest. Onze dj’s draaien geheel naar uw wens en houden ook rekening met de leeftijden van de gasten, zodat het voor iedereen een gezellige feestavond wordt.

Naast het huren van een bruiloft dj voor het trouwfeest, zijn er nog meer mogelijkheden op uw huwelijksfeest nog leuker te maken. Dan begint met het huren van een led drive-in show. Prachtige led verlichting in combinatie met een stijlvol dj meubel en movingheads.

Wanneer u een bruiloft dj wil huren in Amsterdam, kunnen wij uw feestavond voorzien van live muziek. Wat dacht u van de combinatie “dj met saxofonist” ? Steeds meer bruidsparen kiezen voor dj & sax omdat de gasten nog meer bij het feest betrokken worden.

Maar er zijn nóg meer mogelijkheden. Wat dacht u van een schitterende led verlichte dansvloer? Lekker dansen op deze verlichte led discovloer. Of een videoclip party met de hits van vroeger tot nu in beeld?
Deze kunnen we in combinatie met de trouwfoto’s op een prachtige dj booth laten zien.

Bedrijfsfeest dj huren Amsterdam

Wanneer u van plan bent om een dj te huren voor uw bedrijfsfeest in Amsterdam, zorg dan voor een allround feest dj met vele jaren ervaring.

De allround feest dj van Sound4all weet goed hoe hij een personeelsfeest moet verzorgen. Hij let goed op wat er op de dansvloer gebeurd en zorgt dat jong en oud bij de feestavond betrokken worden. De muziek wordt geheel naar wens ingevuld.

Wat betreft de geluidsapparatuur voor uw bedrijfsfeest, kunnen wij tot 1000 gasten het geluid voorzien. De speakers zijn van topkwaliteit waardoor de beleving van de muziek maximaal is.

Dj Huren Amsterdam

Wanneer je een bedrijfsfeest wil organiseren, kunnen wij helpen met de invulling ervan. Allereerst kunnen wij de feestlocatie mooi aanlichten met onze speciale led verlichting. Daarnaast zorgt een mooie verlichte led dansvloer ook voor extra sfeer. Laat de gasten met lekker dansen op één van onze 4 led dansvloeren.

Wilt u het bedrijfsfeest nog spectaculairder maken, dan is onze videowall waarop de hits van vroeger tot nu getoond worden een aanrader. Niet alleen videoclips maar ook visuals kunnen op deze ledwall vertoont worden.

Een prachtige lasershow zorgt ervoor dat de beleving van de muziek nog intenser wordt. Extra sfeer tijdens de heerlijke dance muziek van uw feest.

Dj Huren Amsterdam

Ben je jarig? Ga je trouwen? Heb je een schoolfeest, buurtfeest, evenement, themafeest of galafeest, de feest dj van Sound4all draait ze allemaal.

Wanneer u een allround dj wil huren voor uw feest in Amsterdam, kies dan een dj met vele jaren ervaring, die ook kan presenteren, rekening houd met het volume en de wensen van de muziek.

Wat betreft de led verlichte drive-in shows is er keuze uit verschillende shows. De mooiste show is nog altijd de “Illuminate” of de “intense” show. Ook is er keuze uit een standaard dj booth (dj meubel), een witte stijlvolle dj booth en een videobooth waarop foto’s en top 40 clips op afgespeeld kunnen worden.

Maar ook wanneer u alleen een dj wil inhuren zonder apparatuur, dan is dit mogelijk. Een mengpaneel, kwaliteit speakers en een microfoon zullen dan wel aanwezig moeten zijn op de feestlocatie.

Dj Huren Amsterdam

Sound4all heeft op vele plaatsen rondom Amsterdam gedraaid, zoals: Aalsmeer, Hoofddorp, Amstelveen, Naarden, Bussum, Haarlem, Volendam. Of het nu gaat om een bruiloft, bedrijfsfeest, themafeest of galafeest, wij draaien ze allemaal.

Feestlocaties rondom Amsterdam waar Sound4all gedraaid heeft: Het West-Indisch Huis, The Harbour clubOrangerie Elswout, Explore, Pathé Tuschinski.

Bruiloft DJ lijn

Direct informatie aanvragen!

Kies voor kwaliteit in licht en geluid! Bel: 06 – 341 33 456 of vul het contactformulier in maak een afspraak. Met onze kennis en ervaring maken wij voor u een concept op maat.

Check beschikbaarheid trouwdatum

DJ Bruiloft lijn