Dj Huren Breda

Bent u van plan om een dj te huren in Breda, dan kunnen wij u helpen met de juist bruiloft of feest dj voor uw feestavond !
Sound4all heeft op vele trouw en feestlocaties bruiloften, bedrijfsfeesten en themafeesten verzorgd.

Bruiloft dj huren Breda

Wanneer u een bruiloft dj wil huren in Breda, kies dan voor een discjockey met veel ervaring die zowel voor jong en oud kan draaien. Onze dj’s hebben minimaal 10 jaar ervaring en houden rekening met uw muziekwensen.

Van ceremonie, receptie en de feestavond, voor elke gelegenheid de juiste muziek. Ook kunnen wij helpen met de openingsdans van het trouwfeest. Van een kleine led verlichte drive-in show met stijlvolle dj booth (dj meubel), tot een schitterende lichtshow zoals onze Illuminate show.

Naast het huren van een dj voor uw feest in Breda, zijn er meer mogelijkheden om uw feest nog leuker te maken. Wat dacht u van een dj met saxofonist? Een led verlichte dansvloer of een zanger of artiest op uw feestavond? Kijk op onze site bij de “extra opties” voor de mogelijkheden.

Bedrijfsfeest dj huren Breda

Een dj huren voor uw bedrijfsfeest in Breda? Onze dj’s verzorgen met regelmaat feesten tot 1000 gasten.

De allround feest dj van Sound4all weet goed hoe hij een personeelsfeest moet verzorgen. Dat begint met de kennis en ervaring van de dj wat betreft de muziek. Hij moet alle stijlen kunnen draaien, maar vooral goed in de gaten houden waar het publiek op reageert.

Voor de wat grotere bedrijfsfeesten hebben we geluid genoeg om 1000 gasten te vermaken. De speakers zijn van top kwaliteit, waardoor de beleving van de muziek maximaal is. Naast de geluidsapparatuur kunnen wij uw feestavond ook voorzien met een prachtig verlichte dansvloer. Heerlijk dansen op een stijlvolle discovloer.

Dj Huren Breda

Maar ook kunnen we het feest nog leuker maken met onze videowall. De hits van vroeger tot nu in beeld op deze super scherpe led wall. Dit in combinatie met een schitterende led verlichte drive-in show.

En als dat niet genoeg is, kunnen we ook nog voor een prachtige lasershow zorgen. De strakke stralen gaan over het publiek en bewegen mee om de maat van de muziek. Hierdoor wordt de beleving van de muziek nog intenser.

Dj Huren Breda

Wanneer u een dj wil huren voor uw feest in Breda, dan kunnen wij u ook helpen met een prachtige led drive-in show. Sound4all heeft verschillende opstellingen waaruit u kan kiezen.

Van de klassieke “Glow” show, tot de schitterende Illuminate drive-in show. Ook kunt u kiezen uit een standaard dj booth, een stijlvol modern dj meubel of een video booth waarop ook foto’s van de huwelijksdag op vertoont kunnen worden.

Wat betreft de dj draait hij geheel naar uw wens. U bepaalt wat er wel en niet gedraaid wordt op uw huwelijksfeest. De bruiloft of feest dj, houd de dansvloer goed in de gaten en zorgt dat zowel jong en oud een onvergetelijk huwelijksfeest hebben.

Dj Huren Breda

Sound4all heeft op vele feestlocaties rondom Breda gedraaid, zoals: Ulvenhout, Rucphen, Etten-Leur, Zevenbergen, Oosterhout, Bavel, Gilze. Of het nu gaat om een bruiloft, bedrijfsfeest, themafeest of galafeest, wij draaien ze allemaal.

Feestlocaties rondom Breda waar Sound4all gedraaid heeft: Landgoed Wolfslaar, Landgoed BergvlietBoelaars Zalencentrum, Landgoed Ulvenhart, Boswachter Liesbosch.

Bruiloft DJ lijn

Direct informatie aanvragen!

Kies voor kwaliteit in licht en geluid! Bel: 06 – 341 33 456 of vul het contactformulier in maak een afspraak. Met onze kennis en ervaring maken wij voor u een concept op maat.

Check beschikbaarheid trouwdatum

DJ Bruiloft lijn