Sound4all heeft al heel wat bruiloften en bedrijfsfeesten verzorgd in de Green Village in Nieuwegein. Een prachtige trouwlocatie waar je zowel de ceremonie, receptie en het trouwfeest kunt houden.

Dit keer mochten we de bruiloft verzorgen van Geert en Lianne. Een vrolijk en aardig bruidspaar die wel zin had in een feestje.
Ze kozen voor onze “Shining” drive-in show, aangevuld met led verlichting voor tegen de muren. Een stijlvolle ne strakke drive-in show, samen met onze witte dj booth (dj meubel).

 
Geert en Lianne hadden een prachtige mix voor hun openingsdans. Ze verraste het publiek hiermee en kregen meteen de stemming er in. De dansvloer stond meteen vol met hun gasten. De bruiloft dj genoot van zowel het bruidspaar als ook de gasten die de hele avond op de dansvloer stonden.

Wat betreft de muziek was er veel mogelijk. Zowel de hits uit de jaren 80 t/m de hits uit de top 40 van dit moment, kwamen voorbij. De bruid en de bruidegom waren de hele avond op de dansvloer te vinden, maar ook de vrienden en vreindinnen van het bruidspaar. Samen met de bruiloft dj ging het dak eraf !

 
De feestavond vloog voorbij en er werd goed gefeest en gedanst door de gasten. Het bruidspaar had een prachtige trouwdag gehad en deze werd afgesloten met een schitterend trouwfeest.

De Green Village in Nieuwegein is ideaal voor uw trouwfeest. Een trouwlocatie die alles in huis heeft. Het bruidspaar en de gasten kunnen de hele dag op deze feestlocatie vertoeven. Het is stijlvol en strak ingericht en degene die het feest geeft, heeft deze locatie geheel voor zichzelf.

Nieuwegein ligt in de provincie Utrecht. Bent u van plan op een dj te huren voor uw bruiloft in Utrecht? Neem dan vrijblijvend contact op om alle wensen en mogelijkheden te bespreken. Kom naar onze Demo Show om de sfeer te proeven.

Of u nu gaat trouwen, jarig bent, een bedrijfsfeest of evenement heeft, wij kunnen uw feest verzorgen met zowel licht, geluid en allround bruiloft of feest dj. Vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

U kunt een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken, maar tevens hebben wij een demo show voor u klaar staan !

 

Dj huren bruiloft Utrecht | Geert en Liane

Bruiloft DJ lijn

Direct informatie aanvragen!

Kies voor kwaliteit in licht en geluid! Bel: 06 – 341 33 456 of vul het contactformulier in maak een afspraak. Met onze kennis en ervaring maken wij voor u een concept op maat.

Check beschikbaarheid trouwdatum

DJ Bruiloft lijn