Dj Huren Eindhoven

 

Dj huren voor uw bruiloft of bedrijfsfeest in eindhoven

U wil een dj huren in Eindhoven voor uw bedrijfsfeest of trouwfeest ? Dan bent u bij ons op het juiste adres.

Sound4all heeft allround bruiloft en feest dj’s die uw feestavond tot een succes kunnen maken. Elke dj heeft minimaal 10 jaar ervaring en kent de hits van vroeger tot nu. Belangrijk is dat de allround feest dj alleen draait naar uw wens. U bepaalt wat wel en niet gedraaid mag worden.

Naast het inhuren van een dj voor uw feestavond in Eindhoven, zijn er vele mogelijkheden om uw feest nog leuker te maken. Sound4all heeft verschillende led verlichte drive-in shows. Een mooie led verlichte dj booth met movingheads en aircones, die mee kleuren op de maat van de muziek.

Voor zowel een bruiloft, bedrijfsfeest of themafeest, hebben we verschillende led verlichte dansvloeren. Van een klassieke discovloer tot een hyper moderne led dansvloer voor uw feest. De gasten zijn nu eerder geneigd om te dansen op deze prachtige verlichte led dansvloer.

Wat betreft het geluid voor uw trouwfeest, bedrijfsfeest of evenement, leveren we geluid van topkwaliteit voor kleine feesten tot wel 2000 gasten. De bruiloft of feest dj houd rekening met het volume en zorgt ervoor dat iedereen op de dansvloer er lekker van kan genieten, maar degene die er buiten staat, nog goed met elkaar kan praten.

 Dj Huren Eindhoven

Voor wat betreft uw huwelijksfeest is er ook veel mogelijk. Als u een dj wil huren voor uw trouwfeest in Eindhoven, dan kunnen we het feest nog leuker maken.
Wat dacht u van een dj samen met een saxofonist. Een stukje live muziek en dj tegelijk. De saxofonist speelt me op de hits van de jaren 80 tot nu.

Naast de led verlichte drive-in show, kunnen we de feestlocatie ook geheel in kleur laten veranderen. Deze verlichting werkt samen met de verlichting van de drive-in show op maat van de muziek. Zie hiervoor de mogelijkheden de homepage bij “extra opties”.

Wanneer je gaat trouwen, of een bedrijfsfeest gaat organiseren, verjaardag of jubileum te vieren hebt, dan begint het meestal met de allround bruiloft of feest dj. Wij kunnen u daarmee helpen en alles zal naar uw wens worden ingevuld.

Sound4all heeft op vele feestlocaties rondom Eindhoven gedraaid, zoals: Geldrop, Veldhoven, Best, Nuenen, Mierlo, Waalre, Oirschot. Of het nu gaat om een bruiloft, bedrijfsfeest, themafeest of galafeest, wij draaien ze allemaal.

Feestlocaties rondom Eindhoven waar Sound4all gedraaid heeft: Karel 1Landgoed Kasteel GeldropKasteel Heeze, Boshuys Best, Kasteel Maurick.

 

Bruiloft DJ lijn

Direct informatie aanvragen!

Kies voor kwaliteit in licht en geluid! Bel: 06 – 341 33 456 of vul het contactformulier in maak een afspraak. Met onze kennis en ervaring maken wij voor u een concept op maat.

Check beschikbaarheid trouwdatum

DJ Bruiloft lijn