Dj Huren Nijmegen

 

Dj Huren in Nijmegen

 
Wil jij een dj huren in Nijmegen? Dan ben je bij Sound4all aan het goede adres 😊  !

Of het nu gaat om een ceremonie, receptie, huwelijksfeest, bedrijfsfeest, themafeest of evenement, voor elke gelegenheid de juiste feest dj. Elke dj heeft minimaal 10 jaar ervaring en draait geheel naar jullie wens.

Wanneer je van plan bent om een dj te boeken voor je feestavond, is de keuze van de dansmuziek belangrijk. Samen gaan we kijken wat de leeftijden zijn en welke muziek leuk is voor de gasten. Je mag zelf aangeven welke stijlen er wel en niet gedraaid mogen worden tijdens de feestavond.

Wat betreft het geluid, leveren we topkwaliteit apparatuur. Een geluidsset die ruim voldoende is voor het feestpubliek. Speakers van topmerken waardoor de beleving van de muziek optimaal is.

Naast het inhuren van een discjockey, kunnen we je ook helpen met een prachtige led verlichte drive-in show voor je trouwfeest. Er zijn verschillende opstellingen, maar de allermooiste is onze Intens drive-in show. Naast de allround bruiloft dj, een mooie led verlichte dj booth (dj meubel), een lichtshow met movingheads, verlichting om de zaal in kleur te zetten en nog veel meer.

Dj Huren Nijmegen

 
Wat betreft de kosten het huren van een dj voor uw feest in Nijmegen, hangt dit af van de show die u boekt. Bij de prijs zit de dj voor 5 uur inbegrepen. Als uw feestavond er eentje moet zijn waar de gasten nog lang over napraten, let dan niet alleen op wat de kosten zijn, maar ga voor kwaliteit en ervaring.

Voor bedrijfsfeesten, themafeesten, galafeesten en andere events, kunnen wij een concept op maat maken. Zo kunt u voor zowel uw huwelijk of personeelsfeest, een prachtige led verlichte dansvloer huren. Lekker dansen op een discovloer waardoor de gasten nog meer uit hun dak gaan. Sound4all heeft 4 verschillende led vloeren te huur.

Voor grote feesten is een videowall ook schitterend om te zien, maar dan moet je wel een flinke feestlocatie hebben. De feest dj kan zowel videoclips van vroeger tot nu vertonen, maar ook visuals (bewegende beelden op de maat van de muziek). In combinatie met een prachtige ledvloer wordt de feestavond nog spectaculairder.

Dj Huren Nijmegen

 
Sound4all heeft op vele feestlocaties rondom Nijmegen gedraaid, zoals: Arnhem, Beuningen, Cuijk, Groesbeek, Wijchen, Heumen, Willingen. Of het nu gaat om een bruiloft, bedrijfsfeest, themafeest of galafeest, wij draaien ze allemaal.

Feestlocaties rondom Nijmegen waar Sound4all gedraaid heeft: Klooster Bethlehem, Slot Doddendael, Fort Lent, Jachtslot Mookerheide, Belvédère,

 

Bruiloft DJ lijn

Direct informatie aanvragen!

Kies voor kwaliteit in licht en geluid! Bel: 06 – 341 33 456 of vul het contactformulier in maak een afspraak. Met onze kennis en ervaring maken wij voor u een concept op maat.

Check beschikbaarheid trouwdatum

DJ Bruiloft lijn