Dj Huren Rotterdam

Tijd voor een feestje ūüėä , maar nu nog een dj huren in Rotterdam¬†!¬†Of het nu een verjaardagsfeest is, een bruiloft, een jubileum, bedrijfsfeest, galafeest of themafeest, de dj’s van Sound4all draaien ze allemaal.

Natuurlijk ben je benieuwd naar de prijs, wat de kosten zijn voor het inhuren van een allround feest dj in Rotterdam, maar ga vooral voor kwaliteit.  Wat het kost om b.v. een bruiloft dj te boeken voor je huwelijk, hangt af van de ervaring van de discjockey en de apparatuur die hij moet meenemen. De grote verschillen van de prijzen zitten hem vooral in de drive-in show. Een simpele show met budget speakers zijn een stuk goedkoper dan een mooie lichtshow met topkwaliteit geluidsapparatuur.

Bruiloft dj huren Rotterdam

Je gaat trouwen, maar nu nog een bruiloft dj huren in Rotterdam. Wij kunnen je helpen met zowel een bruiloft dj voor de ceremonie, receptie en trouwfeest.

De allround dj draait geheel naar jullie muziekwensen. Jullie kunnen van tevoren aangeven welke muziekstijlen er wel en niet gedraaid mogen worden. Ook mogen de gasten verzoekjes indienen. Tevens kunnen we jullie helpen met het bedenken van een leuke openingsdans voor de feestavond.

De  allround feest dj van Sound4all heeft minimaal 10 jaar ervaring en op vele trouwlocaties in Rotterdam een huwelijksfeest verzorgd. Niet alleen houd hij rekening met de muziekwensen van het bruidspaar, ook houd hij rekening met het volume tijdens het huwelijksfeest. Naast het huren van een bruiloft dj kunnen we ook zorgen voor een dj met saxofonist. Een stukje live muziek met een saxofonist, zorgt ervoor dat de gasten nog meer gaan dansen op de muziek.

Bedrijfsfeest dj huren Rotterdam

Altijd leuk als je voor je personeel een bedrijfsfeest wil organiseren, wij kunnen je helpen met de invulling van de feestavond. Wanneer je voor je bedrijfsfeest een dj wil huren in Rotterdam, kies dan voor een allround feest dj met vele jaren ervaring.

Naast het boeken van de dj voor je personeelsfeest, is er meer mogelijk om de feestavond nóg leuker te maken. Dat begint met het inhuren van een led drive-in show. Dit is de dj booth, samen met licht en genoeg geluid voor alle gasten. We kunnen het feest nog leuker maken met een prachtige verlichte led dansvloer. Lekker dansen op een ouderwetse discovloer tot een hypermoderne dansvloer waar zelfs een bedrijfslogo in past.

En als dat niet genoeg is gaan we nog een stapje verder met onze super scherpe videowall. Hierop kunnen zowel videoclips als visuals (bewegende animaties) op vertoont worden. De ledwall zorgt voor een stukje extra sfeer, waardoor de muziek nog intenser beleefd wordt. Ook kunnen wij zorgen voor een schitterende Lasershow. Strakke stralen die op de maat van de ,uziek over het publiek gaat.

Sound4all heeft al vele bedrijfsfeesten/personeelsfeesten verzorgd in Rotterdam. Van het Wereldmuseum bij de Erasmusbrug, tot het World Trade Center in Rotterdam.

Dj Huren Rotterdam

 

Dj Huren Rotterdam

Je bent jarig, gaat trouwen, hebt een bedrijfsfeest, themafeest of ander evenement, dan kan een allround dj er een schitterende feestavond van maken.
Wanneer je een dj wil huren voor je feest in Rotterdam, waarop moet je dan letten? Natuurlijk is het van belang dat de allround bruiloft of feest dj vele jaren ervaring heeft en alle muziekstijlen kan draaien, maar ook of hij kan presenteren, kan mixen en vooral draait naar jouw wens !

Naast het huren/boeken van een dj voor je feest in Rotterdam, heeft Sound4all ook verschillende led drive-in shows. Een stijlvolle dj booth met aircones en movingheads, die samen zorgen voor een mooie lichtshow. Zo is onze Illuminate show, de mooiste drive-in show voor je feest met topkwaliteit licht en geluid.

Tijdens onze vrijblijvende afspraak gaan we kijken hoe de feestlocatie eruit ziet en wat de mogelijkheden zijn voor wat betreft licht en geluid. Maar ook wanneer u alleen een dj wil inhuren zonder apparatuur, dan is dit mogelijk. Een mengpaneel, kwaliteit speakers en een microfoon zullen dan wel aanwezig moeten zijn op de feestlocatie.

Dj Huren Rotterdam

Sound4all heeft op vele plaatsen rondom Rotterdam gedraaid, zoals: Pijnacker, Delft, Spijkenisse, Ridderkerk, Rijswijk, Zoetermeer, Schiedam. Of het nu gaat om een bruiloft, bedrijfsfeest, themafeest of galafeest, wij draaien ze allemaal.

Feestlocaties rondom Rotterdam waar Sound4all gedraaid heeft: World Trade Center Rotterdam, Wereldmuseum Rotterdam, Landgoed Te Werve, The Hospitality Club, De Schaapskooi.

 

 

Bruiloft DJ lijn

Direct informatie aanvragen!

Kies voor kwaliteit in licht en geluid! Bel: 06 Р341 33 456 of vul het contactformulier in maak een afspraak. Met onze kennis en ervaring maken wij voor u een concept op maat.

Check beschikbaarheid trouwdatum

DJ Bruiloft lijn