Dj Huren Tilburg

U gaat trouwen en u wilt een dj huren voor uw bruiloft in Tilburg? Of u zoekt een feest dj voor uw personeelsfeest? Dan kunnen wij u zeker helpen met onze allround bruiloft en feest dj.

Of u nu zoekt naar een dj voor uw trouwfeest, bedrijfsfeest, themafeest of evenement, onze dj’s hebben minstens 10 jaar ervaring en kunnen alle soorten muziek draaien. Maar ook houden ze rekening met het volume en draaien geheel naar uw wens.

Naast het huren van een dj voor uw feestavond in Tilburg, zijn er nog meer mogelijkheden voor uw feest. Sound4all heeft verschillende stijlvolle led drive-in shows. Voor zowel een bruiloft, bedrijfsfeest of evenement.
Een prachtige strakke en moderne dj booth (dj meubel), maar ook veel licht met o.a. movingheads, zorgen voor een spectaculaire show.

Dj Huren Tilburg

Gaat u trouwen in Tilburg of zoekt u een drive-in show  voor uw bedrijfsfeest? Dan kunnen zijn er nog vele mogelijkheden om uw feestavond onvergetelijk te maken. Wat dacht u van een disco dansvloer waarop de gasten heerlijk kunnen dansen? Zo’n verlichte led dansvloer zorgt ervoor dat uw gasten eerder de dansvloer op komen.

Wanneer u op zoek bent voor de invulling van uw bedrijfsfeest, maar u wil meer dan alleen een dj huren in Tilburg, kijk dan ook eens naar de extra mogelijkheden zoals een Videowall of Lasershow. Met meer dan 10.000 clips van vroeger tot nu, krijgen de gasten de hits in beeld op de grote ledwall te zien. In combinatie met een schitterende lasershow, wordt de beleving van de muziek op uw feestavond, nog intenser.

Sound4all heeft op vele feestlocaties rondom Tilburg gedraaid, zoals: Breda, Etten-Leur, Goirle, Oisterwijk, Loon op Zand, Hilvarenbeek. Of het nu gaat om een bruiloft, bedrijfsfeest, themafeest of galafeest, wij draaien ze allemaal.

Feestlocaties rondom Tilburg waar Sound4all gedraaid heeft: Villa de Vier Jaargetijden, Auberge du BonheurStudio 76, Oude kerk Dongen, De Phil.

Bruiloft DJ lijn

Direct informatie aanvragen!

Kies voor kwaliteit in licht en geluid! Bel: 06 – 341 33 456 of vul het contactformulier in maak een afspraak. Met onze kennis en ervaring maken wij voor u een concept op maat.

Check beschikbaarheid trouwdatum

DJ Bruiloft lijn