Dj huren Utrecht Bruiloft Remco en Lesley

Sound4all verzorgt bruiloften, bedrijfsfeesten en evenementen door geheel Nederland.
Dit keer mochten we de bruiloft verzorgen van Remco en Lesley, een leuk en spontaan bruidspaar. Ze hadden gekozen om hun trouwfeest op de feestlocatie “De Green Village” in Nieuwegein, te houden.

Op deze trouwlocatie kan men zowel de ceremonie, receptie en het trouwfeest houden.  Van buiten ziet er het landelijk uit, maar van binnen stijlvol en strak ingericht.
Het bruidspaar had gekozen voor onze “Illuminate show”, samen met de witte dj booth (dj meubel). Deze show staat hier perfect, juist met onze led verlichting, de movingheads en het stijlvolle dj meubel, is dit de ultieme setting voor het feest.

De bruiloft dj heeft vóór de trouwdag, de muziek en de openingsdans, naar wens van het bruidspaar, tot in detail besproken. Zowel de bruid als bruidegom houden wel van een feestje, dat kon je goed zien aan de muzieklijst. Van de jaren 80 tot/met de dance hits van dit moment, maar ook Nederlands mocht gedraaid worden.

Dj huren Utrecht Bruiloft Remco en Lesley

De openingsdans van het bruidspaar was niet een standaard opening van de feestavond. Een hardcore nummer wat rustig begon, die overging in een stevige beat.
De bruid en bruidegom waren de rest van de avond niet van de dansvloer te krijgen. De gasten gingen los op alle soorten muziek. Er werd flink gedanst en feest gevierd.
Een genot voor de bruiloft dj om de mensen zo uit hun dak te zien gaan.

Dj huren Utrecht Bruiloft Remco en Lesley

De voetjes gingen goed van de vloer, van een stevig house nummer tot een leuk Nederlandstalig nummer. Met vrienden en familie lekker uit je dak gaan.
Het trouwfeest was een mooie afsluiting van de trouwdag van het bruidspaar.

Bent u van plan om een dj te huren voor uw bruiloft, bedrijfsfeest of evenement, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Kom kijken naar onze demo show en informeer naar de mogelijkheden !

 

Bericht van het bruidspaar:

 

Wat was het een geweldig feestje!! Wij hebben een super avond gehad. Net als onze gasten.
Super mooie show de Illuminate met de witte dj booth. En hele fijne dj’s! Heel erg bedankt Alex en Anthony!
Alle aanvragen van de gasten werden gedraaid en ook onze openingsdans is door jullie voor ons op maat gemaakt.
Leuk ook hoe jullie de kinderen betrokken bij de feestavond.

Mooie locatie, leuke mensen, mooie aankleding, hele goede service en top dj’s! Bedankt

 

Dj huren Utrecht | Remco & Lesley

Bruiloft DJ lijn

Direct informatie aanvragen!

Kies voor kwaliteit in licht en geluid! Bel: 06 – 341 33 456 of vul het contactformulier in maak een afspraak. Met onze kennis en ervaring maken wij voor u een concept op maat.

Check beschikbaarheid trouwdatum

DJ Bruiloft lijn