Dj Huren Utrecht
Feest Dj Huren

Denkt u aan een dj huren in Utrecht? Dan kunnen wij u wellicht wel helpen !

Of het nu gaat om een bruiloft dj voor uw trouwfeest, een feest dj voor uw verjaardag, of een dj voor uw bedrijfsfeest, galafeest of themafeest, voor elk feest hebben wij de juiste dj. Allereerst hebben de dj’s minimaal 10 jaar ervaring en kennen zij de muziek uit het verre verleden tot de hits die momenteel in de top 40 staan.

Wat betreft de apparatuur zorgen wij voor een geluidsinstallatie van topkwaliteit. De speakers, dj booth en de verlichting noemen we een “drive-in show”.
Sound4all heeft verschillende opstellingen met keuze uit meerdere dj booth’s, maar ook wat betreft de verlichting. Zie hiervoor PRIJZEN !

Ook zijn ons vele trouwlocaties en feestlocaties bekend in Utrecht.
Wanneer u een dj wil huren in Utrecht, dan kunnen wij u ook helpen met de vele extra’s die uw feestavond nog leuker maken. Van een dj met saxofonist, tot een ledwall op uw bedrijfsfeest of een schitterende led dansvloer.

Dj Huren Utrecht
Bruiloft dj huren Utrecht

Maak vrijblijvend een afspraak zodat u een Demo show kan zien, maar ook alle wensen voor uw huwelijksfeest kan bespreken. Tijdens het gesprek komt alles aan bod, van uw muziekwensen, maar ook helpen we de bruidsparen met de openingsdans. Verder gaan we kijken hoe we uw bruiloftsfeest tot in detail, helemaal naar uw wens kunnen invullen. Van ceremonie tot receptie of feestavond, voor elke gelegenheid verzorgen we graag de muziek voor u.

Wanneer u een bruiloft dj wil huren, kies voor een allround en ervaren dj, die ervoor zorgt dat de gasten lekker blijven dansen op de dansvloer. Onze dj’s presenteren en houden rekening met het geluid.

Voor zowel een bruiloft, bedrijfsfeest of evenement, voegt een lasershow een stukje extra sfeer toe op uw feestavond. De beleving van de muziek is dan nog intenser !
De strakke lichtbundels bewegen zich over het publiek heen, op de maat van de muziek.

Wanneer u van plan bent om een dj te huren of te boeken voor uw feest in Utrecht, dan is de kwaliteit van het geluid ook van belang. Sound4all werkt alleen met Topkwaliteit geluid waar ook artiesten gebruik van maken.

Bruiloft DJ lijn

Direct informatie aanvragen!

Kies voor kwaliteit in licht en geluid! Bel: 06 – 341 33 456 of vul het contactformulier in maak een afspraak. Met onze kennis en ervaring maken wij voor u een concept op maat.

Check beschikbaarheid trouwdatum

DJ Bruiloft lijn