Dj huren thuis

 

U bent jarig of heeft een andere reden om thuis een feestje te geven?
Wij hebben een kleine compacte dj set voor uw woonkamer. Een drive-in show die in ieder huis past.
En geluid genoeg om 75 gasten te vermaken. De kosten komen neer op 475 euro met inbegrip van dj, reiskosten en de led verlichting zoals op de foto.

Wij verhuren deze show vaak voor kleine feestjes. Mensen die op zoek zijn naar een goedkope dj moeten wel opletten dat ze kwaliteit krijgen. Wij garanderen dat. Niet alleen zijn de kosten van een dj huren belangrijk, maar ook de ervaring van de dj. Onze dj’s hebben minimaal 10 jaar ervaring.

Sound4all verzorgt bruiloften, bedrijfsfeesten en evenementen, maar ook de leuke kleine woonkamer feesten. Wilt u een feestje thuis organiseren, dan kunnen wij u wellicht wel helpen. Thuis is het vaak even aanpassen met het licht en geluid voor uw feest, maar ook wanneer het een tuinfeest wordt.

Wanneer je jarig bent, kunt u een zaal huren, maar misschien net zo leuk om thuis met familie en vrienden dit te vieren. Er is van alles mogelijk, van dj met saxofonist tot een dansvloer huren. Ook kunnen wij artiesten aandragen die bij uw feest passen. Maar misschien hebt u wel genoeg aan een dj voor uw verjaardagsfeest met een compacte drive-in show.

Wanneer u een tuinfeest geeft, kunnen wij uw feesttent aanlichten, maar ook de tuin. Er is dus veel mogelijk als u een dj wil huren voor thuis. Een huisfeest met dj is altijd nog een stuk beter dan alleen maar een cd opzetten. De dj kan inspelen op de sfeer en op de wensen. Of het nu gaat om een dj huren voor thuis of in de tuin, kies voor een feest dj met vele jaren ervaring die muziek draait naar uw wens.

Is uw woonkamer of tent voor uw tuinfeest groot, dan kunt u ook eens kijken naar de verschillende shows op onze homepage. wilt uw weten wat daar de kosten van zijn, samen met de dj ? Klik hier op het woord “Prijzen“. De kosten van een dj huren is altijd in combinatie met een drive-in show, de dj is inbegrepen, net zoals de reiskosten.

Of het nu een bruiloft, verjaardag, bedrijfsfeest of themafeest is, Sound4all verzorgt ze allemaal. Van een dj met saxofonist tot het huren van een verlichte dansvloer of videowall, er zijn vele mogelijkheden om uw feestavond nóg leuker te maken.

 

 

Dj huren thuis

Bruiloft DJ lijn

Direct informatie aanvragen!

Kies voor kwaliteit in licht en geluid! Bel: 06 – 341 33 456 of vul het contactformulier in maak een afspraak. Met onze kennis en ervaring maken wij voor u een concept op maat.

Check beschikbaarheid trouwdatum

DJ Bruiloft lijn