Dj's en Optredens The Voice tijdens Kermis Gemert & Meifeesten

Brasserie de Keizer in Gemert pakt flink uit ! Op 5, 6 en 7 mei is het weer één groot spektakel op het buitenpodium van het Ridderplein in Gemert.

Tijdens de kermisdagen zijn er optredens van Melissa Janssen en Dave Vermeulen van The Voice of Holland 2016. Melissa haalde het tot de halve finale en Dave heeft zelfs de finale bereikt. Tevens verzorgd Sound4all voor de muziek en een schitterende videowall waarop de hits van vroeger tot nu vertoond worden.

Melissa Janssen uit Eindhoven heeft o.a. in The Voice, een nummer van Anouk gezongen. Maar intussen heeft ze ook haar eigen singel uitgebracht “Blue skies”. Op 5 mei is Melissa te bewonderen.

Op 6 mei Staat Dave Vermeulen en zijn band Voltage op het buitenpodium. Dave komt uit Helmond en zal samen met zijn band een spectaculair optreden verzorgen.

Op 7 mei staat Drive-in Show Sound4all (www.sound4all.nl) op het programma. Tijdens dit feest kunt u genieten van de hits van vroeger tot nu op een prachtige videowall. Leuk om weer eens te zien hoe men eruit zag in de jaren tachtig of uit je dak gaan met de beelden van Tiesto of dansen of de zomerse hits.

Sound4all verzorgt naast de evenementen ook veel bruiloften. Als “huis dj” werkt Sound4all samen met “De Keizer” in Gemert, “De Steenoven”, “De Warande” en “Schevingelingen” in Helmond.

Brasserie De Keizer pakt flink uit tijdens de kermis in Gemert. Een 3-daags feest wat u zeker niet mag missen. Kom gezellig kijken naar Dave en Melissa of geniet van de de Videoclip Party op de ledwall.

Dj’s en Optredens tijdens “Kermis Gemert & Meifeesten

Bruiloft DJ lijn

Direct informatie aanvragen!

Ook een keer geheel vrijblijvend een demoshow bezoeken? Bel: 06 – 341 33 456 of vul het contactformulier in en dan maken we snel een afspraak om even kennis te maken en jullie meer te vertellen over onze werkwijze en laten we graag onze mooie shows aan jullie zien.

Check beschikbaarheid trouwdatum

DJ Bruiloft lijn