SOUND4ALL BRENGT SFEER TIJDENS UW KERSTBORREL !

De kerstborrel is voor vele werknemers een uitje waar men elk jaar naar uit kijkt. Helemaal in de winterse kerstsfeer, onder het genot van een drankje, genieten van uw kerstborrel en even bijkletsen over afgelopen jaar. Daar hoort natuurlijk ook kerstmuziek bij.

Onze dj’s draaien de kerstnummers van vroeger, maar ook van dit moment. Naast een dj kunt u ook kiezen voor een led drive-in show voor uw kerstborrel. Tevens kunnen wij de locatie in kleur doen veranderen met onze led verlichting.

Maak van uw kerstborrel een klein bedrijfsfeest, helemaal in de feestelijke kerstsfeer met een lounge saxofonist van Sound4all. Een stukje live entertainment naast onze dj. U noemt een kerstliedje en onze saxofonist speelt het mee. 

Kerstborrel

Wacht niet tot het einde van het jaar maar vraag op tijd naar onze mogelijkheden voor uw kerstborrel.

Kerstborrel aankleding

Naast de allround dj van sound4all, kunnen wij u ook helpen met de aankleding van uw kerstfeest. Uw locatie geheel in kleur aanpassen, voorzien van gevelverlichting, videoscherm met kerstfoto’s of video’s.

Er is veel mogelijk om uw werknemers in een prachtige kerstsfeer te brengen.

Kerstborrel

Geheel in sfeer en in stijl, verzorgen wij al uw feesten. Van een nieuwjaarsborrel tot een bedrijfsfeest met een bepaald thema. Maar ook grote evenementen met zangers, videowall, verlichte led dansvloeren en lasershows.

Kerstborrel

Bruiloft DJ lijn

Direct informatie aanvragen!

Kies voor kwaliteit in licht en geluid! Bel: 06 – 341 33 456 of vul het contactformulier in maak een afspraak. Met onze kennis en ervaring maken wij voor u een concept op maat.

Check beschikbaarheid trouwdatum

DJ Bruiloft lijn