Led Dansvloer Huren | Video Classics Dance Party

Al verschillende jaren mag Sound4all het “Video Classics Dance Party” in Helmond ( Brandevoort) verzorgen. Het is een feest waar zo’n 350 gasten komen die de ene keer dansen op de hits van de jaren 80/90 en de andere keer op de hits van de 90’s tot nu. Naast een prachtige ledwall, lasershow en een mooie lichtshow, hoort hier ook een ledvloer bij.

Bij Sound4all kunt u zowel een “patronen ledvloer” , “Vlak ledvloer”, “Pix 25 ledvloer” of een “Pix 64 ledvloer” huren. Voor deze themafeesten wordt meestal de “vlak” led dansvloer gekozen. Een verlichte dansvloer die bestaat uit verschillende vlakken die allemaal aangestuurd kunnen worden. De ledvloer is zo’n 8 cm dik en behoort tot de klassiekers die zowel stevig als mooi zijn.

Led Dansvloer Huren | Video Classics Dance Party

Het VCDP in Brandevoort is een feest wat u zeker een keer moet mee maken. De videoclips van de Dance Classics tot de hedendaagse top 40, komen op de ledwall voorbij terwijl de lichtshow en de laser, de muziek versterken qua sfeer. En met een leuke discovloer erbij, is dit elke keer een ware happening voor zowel dj als ook de gasten op het feest.

Voor elke dansvloer valt wel wat te zeggen. De ene is dunner, de andere digitaler wat betreft hetgeen zich afspeelt op de ledvloer, maar de “vlak” ledvloer blijft een van de mooiste ledvloeren.

 

Led Dansvloer Huren | Video Classics Dance Party

Bruiloft DJ lijn

Direct informatie aanvragen!

Ook een keer geheel vrijblijvend een demoshow bezoeken? Bel: 06 – 341 33 456 of vul het contactformulier in en dan maken we snel een afspraak om even kennis te maken en jullie meer te vertellen over onze werkwijze en laten we graag onze mooie shows aan jullie zien.

Check beschikbaarheid trouwdatum

DJ Bruiloft lijn