NBC Nieuwegein Bedrijfsfeest

Het NBC Congrescentrum in Nieuwegein is het perfecte decor voor uw congres, vergadering of evenement. Een vergadercentrum met wel 35 zalen, 2 grote evenementenhallen van 1800 m2 per hal, en groot genoeg om wel 5000 gasten te kunnen ontvangen.

Sound4all mag al heel wat jaren bedrijfsfeesten verzorgen op deze locatie. Van een paar honderd gasten tot en paar duizend. Dit keer een intiem bedrijfsfeest wat voor de verandering een keer buiten gehouden werd, vanwege het mooie weer.

NBC Nieuwegein Bedrijfsfeest

Naast de led verlichte drive-in show heeft men gekozen voor de dj met saxofonist. Een leuke combinatie die zeker voor extra sfeer zorgt. Zeker onder het genot van een heerlijke barbeque, zijn dit de ingrediënten voor een heerlijke feestavond. Lekker relaxen en genieten.

NBC Nieuwegein Bedrijfsfeest

In het begin lekker wat zomerse lounge muziek draaien, terwijl men rustig kon genieten van het eten en even konden bijpraten. Heerlijk in de buitenlucht met een koel, fris drankje. Nadat de honger gestild was, kon het echte feest beginnen.

NBC Nieuwegein Bedrijfsfeest

Dat een bedrijfsfeest heel gezellig kan zijn, bewezen deze gasten wel. Op de zomerse hits, de dance, club en de 90’s, gingen de voetjes van de vloer. En de saxofonist wist goed in te spelen op de gasten, die samen met hem danste op de beat.

NBC Nieuwegein Bedrijfsfeest

Bent u ook van plan om een dj te huren voor uw bedrijfsfeest? Denk dat ook eens aan de combinatie dj met saxofonist. Hij speelt mee op de hits van de jaren 80, maar ook op dance en club hits van dit moment. In combinatie met de dj treed de saxofonist 3 keer 20 minuten op.

Het was een super gezellig bedrijfsfeest waar veel gedanst werd. De tijd vloog voorbij en de gasten wilde niet stoppen, maar helaas, de bus stond klaar en het was tijd om te gaan. Het NBC in Nieuwegein blijft voor ons een speciale locatie, waar we altijd ontvangen worden, alsof we familie zijn. Leuk personeel dat altijd voor iedereen klaar staat en de service en kwaliteit hoog is.

NBC Nieuwegein Bedrijfsfeest

 

NBC Nieuwegein Bedrijfsfeest

Bruiloft DJ lijn

Direct informatie aanvragen!

Kies voor kwaliteit in licht en geluid! Bel: 06 – 341 33 456 of vul het contactformulier in maak een afspraak. Met onze kennis en ervaring maken wij voor u een concept op maat.

Check beschikbaarheid trouwdatum

DJ Bruiloft lijn