Een nieuw begin start bij een goed gesprek met het gehele personeel. Een nieuwjaarsborrel is meer dan alleen een drankje. Een ontspannen sfeer waar het even lekker borrelen is met de collega’s, maar ook even bijpraten over de toekomst van het bedrijf.

Bij een nieuwsjaarborrel hoort een een vrolijke sfeer die onze dj’s kunnen creeeren met de juiste muziek. Kiest u voor live muziek tijdens de nieuwjaarsborrel zoals onze saxofonist, of geeft u toch de voorkeur aan onze dj.

Bedrijfsborrel

Nieuwjaarsborrel met dj, drive-in show en live muziek

Kiest u voor een van onze dj shows tijdens uw nieuwjaarsborrel of misschien een combi met live muziek? Onze allround feest dj’s houden rekening met uw muziekwensen tijdens de borrel. Tevens is het mogelijk om dit te combineren met een saxofonist, zanger of zangeres.

Begin het nieuwe jaar feestelijk en laat u adviseren wat juist bij uw nieuwjaarsborrel het beste past. Uw nieuwjaarsborrel geheel in stijl aangekleed ? Of het nu gaat om een nieuwjaarsborrel, bedrijfsfeest of evenement, met onze led verlichting kunnen wij uw locatie in stijl verlichten.

Met onze draadloze verlichting is veel mogelijk en op alle plaatsen inzetbaar. Zo kunnen wij de muren aanlichten en zelfs de buitenkant van uw locatie.

Start het nieuwe jaar goed en vraag naar de mogelijkheden !

Nieuwjaarsborrel

Bruiloft DJ lijn

Direct informatie aanvragen!

Kies voor kwaliteit in licht en geluid! Bel: 06 – 341 33 456 of vul het contactformulier in maak een afspraak. Met onze kennis en ervaring maken wij voor u een concept op maat.

Check beschikbaarheid trouwdatum

DJ Bruiloft lijn