Residence Rhenen Bruiloft Dj

 

In de bossen van de Utrechtse Heuvelrug vindt u Residence Rhenen. Gelegen op één van de mooiste plekjes van Nederland en toch slechts op tien autominuten van de snelweg A12. Residence Rhenen beschikt over zes sfeervolle ruimten die zowel voor zakelijke als voor feestelijke bijeenkomsten geschikt zijn.

Residence Rhenen heeft voor diverse gelegenheden een aantal zalen in het Koetshuis, a la carte restaurant de Rotisserie en een prachtige bruidssuite! Dit keer mochten we een bruiloft verzorgen in Koetshuis II.

Het bruidspaar had deze keer gekozen voor onze grootste drive-in show (Intense), samen met de videobooth en 25 m2 led verlichte dansvloer. Deze lichtshow samen met de bruiloft dj van Sound4all, maakt uw trouwfeest onvergetelijk !

Door de led dansvloer komen de gasten nog eerder dansen op deze ultradunne discovloer. Op de feestavond krijgen de gasten niet alleen de muziek te horen, maar ook de videoclips van vroeger tot nu op de videobooth te zien (is als extra te boeken).

En alsof dat nog niet genoeg is, hebben we nog een spectaculaire lasershow voor de gasten. Dit zorgt ervoor dat de gasten de muziek nóg intenser beleven wanneer ze de strakke gekleurde stralen over zich heen zien gaan.

De bruiloft dj stemt samen met het bruidspaar de muziek voor de feestavond af. Welke stijlen er wel en niet gedraaid mogen worden, maar ook zullen er een aantal leuke nummers van de bruid en de bruidegom gedraaid worden of het feest. Voor de bruiloft dj is het dan ook kijken wat het bruidspaar wil, maar ook opletten waar de gasten op reageren.

Het draaien van verzoekjes is geen probleem, mits de keuze van de liedjes binnen de stijlen vallen die het bruidspaar graag wil horen. Het is aan de dj om er een prachtig huwelijksfeest van te maken, door zowel rekening te houden met de wensen van het bruidspaar, maar ook goed in kunnen spelen op de gasten.

Residence Rhenen is een prachtige locatie voor uw huwelijk, waar wij een schitterende led verlichte show neer kunnen zetten met vele mogelijkheden !

Bruiloft dj huren voor uw trouwfeest? Vul het contactformulier in op onze site en wij nemen contact met u op.

 

Residence Rhenen Bruiloft Dj Sound4all

Bruiloft DJ lijn

Direct informatie aanvragen!

Kies voor kwaliteit in licht en geluid! Bel: 06 – 341 33 456 of vul het contactformulier in maak een afspraak. Met onze kennis en ervaring maken wij voor u een concept op maat.

Check beschikbaarheid trouwdatum

DJ Bruiloft lijn