Restaurant Boschmolen Panheel Bruiloft en Bedrijfsfeest Dj

Omringd door het water en gelegen aan de Limburgse Maasplassen, maakt de Boschmolenplas tot een unieke locatie. Een trendy locatie aan het water.

Naast het restaurant kunt u hier ook terecht voor bruiloften en evenementen. De bruiloft dj van Sound4all kent de feestlocatie goed en verzorgd graag uw trouwfeest, verjaardag of bedrijfsfeest.

Dit keer hebben wij de locatie geheel in kleur gezet met onze led verlichting. Tevens hebben wij hier onze Illuminate show neergezet. Een prachtige combinatie voor uw bruiloft met onze allround feest dj. Maar natuurlijk ook voor uw bedrijfsfeest of evenement, kunnen wij onze mogelijkheden aanpassen.

Kijk onderstaande sfeerimpressie waarin wij u wee nemen om een beetje van de sfeer te proeven van zowel de feestlocatie, als ook de drive-in show en de locatie die geheel in feestelijke kleuren is gezet.

Gaat u trouwen of heeft u een bedrijfsfeest in Restaurant de Boschmolenplas, dan kunnen wij u helpen.

De bruiloft en bedrijfsfeest dj hebben minimaal 10 jaar ervaring en draaien geheel naar uw wens. Naast een led verlichte drive-in show, is er meer mogelijk. Van een dj met saxofonist, tot een ledvloer of lasershow op uw feest.

Met onze ervaring weten wij wat er mogelijk is om uw feest tot een onvergetelijke happening te maken. Wanneer u gaat trouwen, kunnen wij u helpen met de openingsdans, maar ook met de keuze van de muziek voor uw trouwfeest. Tevens kunnen wij u een demo show laten zien.

Uw bedrijfsfeest is bij ons in goede handen. Wij kunnen u een concept op maat bieden. Heeft uw feest een thema, wij kunnen u helpen met de invulling hiervan. Tevens weten onze dj’s hoe zij een bedrijfsfeest moeten verzorgen.

 

 

Restaurant Boschmolenplas Panheel Bruiloft en Bedrijfsfeest Dj

Bruiloft DJ lijn

Direct informatie aanvragen!

Kies voor kwaliteit in licht en geluid! Bel: 06 – 341 33 456 of vul het contactformulier in maak een afspraak. Met onze kennis en ervaring maken wij voor u een concept op maat.

Check beschikbaarheid trouwdatum

DJ Bruiloft lijn