Schoolfeest Dj Penta College Spijkenisse

Voor de tweede keer mochten we het schoolfeest verzorgen, maar dit keer ook 2 dagen. Dag 1 was voor de leerlingen van leerjaar 1 en 2. En dag 2 voor de leerlingen van leerjaar 3 en hoger. Het was een soort van kerst galafeest.

De eerste dag was voor zo’n 350 leerlingen en de tweede dag voor 550 leerlingen. Naast het geluid, mochten we ook uitpakken met de videowall en de ledvloer. Het was leuk om te zien hoe de meeste kinderen voor de eerste keer als het ware “op stap” gingen. Keurig gekleed, de meisjes zelfs in jurk en een beetje make-up op.

Er werd gedanst op muziek van Justin Bieber, Nielson, maar ook gingen de leerlingen uit hun dak met hits als  Dvbbs & Borgeou – Tsunami. Wat vooral opviel was dat iedereen lekker en aan het dansen en feesten was en dat de tijd snel voorbij was.

Schoolfeest Dj Penta College Spijkenisse

Niet alleen werden “Visuals” op de ledwall vertoont, maar ook kwamen er foto’s van Londen voorbij. Dit was het thema voor deze 2 feestavonden. De zaal was mooi aangekleed en samen met onze show en de verlichting, was het plaatje compleet. Een feest waar we nog graag aan terug denken, mede door de enthousiaste mee zingende en dansende kinderen.

 

Schoolfeest Dj Penta College Spijkenisse

<img src=”http://www.sound4all see this here.nl/wp-images/lijn1.png” alt=”Bruiloft DJ lijn” width=”100%” height=”62px” />

Direct informatie aanvragen!

Ook een keer geheel vrijblijvend een demoshow bezoeken? Bel: 06 – 341 33 456 of vul het contactformulier in en dan maken we snel een afspraak om even kennis te maken en jullie meer te vertellen over onze werkwijze en laten we graag onze mooie shows aan jullie zien.

Check beschikbaarheid trouwdatum

DJ Bruiloft lijn