Trouwen Rotterdam Wereldmuseum

Wanneer u gaat trouwen in Rotterdam, dan zijn er vele leuke locaties waar uw trouwfeest gevierd kan worden. Maar het Wereldmuseum is toch wel de mooiste trouwlocatie van Rotterdam. Niet alleen kunt u hier terecht voor uw feestavond van uw bruiloft, maar ook is het restaurant van topklasse.

Het Wereldmuseum in het statige Scheepvaartkwartier is een van de mooiste stadsgezichten van Rotterdam. Het classicistische museumpand, gelegen aan de Maas, is de voormalige Yachtclub van Prins Hendrik. Het bijzondere gebouw heeft verschillende zalen, elk met een geheel eigen karakter en uitstraling. De ruimtes zijn zeer geschikt om gebruikt te worden voor uw zakelijke evenementen als vergaderlocatie, voor lezingen, een congres of bedrijfsevement en privé-aangelegenheden, zoals diners, recepties en bruiloften.

Sound4all heeft in het Wereldmuseum in Rotterdam al vaker een bruiloft, bedrijfsfeest en verjaardag verzorgd. Zowel de balzaal als ook het salon, zijn uitermate geschikt om hier een prachtige led drive-in show neer te zetten.

Dit keer hebben we onze Illuminate show neergezet en tevens de muren meegenomen met onze led verlichting. Zo zie je dat deze locatie van sfeer is veranderd door de verlichting die op elkaar is afgestemd.

Trouwen Wereldmuseum Rotterdam

Maak van uw huwelijksfeest een onvergetelijke avond, met deze prachtige led drive-in show. De witte dj booth ziet er strak en modern uit. Samen met 4 movingheads, de lichtgevende aircones en de ledverlichting tegen de muur, is de sfeer voor het trouwfeest gezet.

Met regelmaat wordt ook naast onze bruiloft dj, een saxofonist ingehuurd. De saxofonist speelt 3 x 20 minuten mee met de dj, op de hits van de jaren 80 tot nu. Maar ook voor tijdens de ceremonie kunnen wij voor een saxofonist zorgen.

Wanneer u gaat trouwen in het Wereldmuseum in Rotterdam, dan kunnen wij u helpen met zowel een led drive-in show, dj, saxofonist, ledvloer en nog veel meer.

Wat betreft de muziek wordt alles naar uw wens ingevuld. Samen gaan we kijken wat er wel en niet gedraaid kan worden op uw trouwfeest. Tevens kunnen we u helpen met de openingsdans. Er is veel mogelijk maar het belangrijkste is dat we iets kiezen wat bij u past. Door onze ervaring kunnen wij u vele mogelijkheden aanbieden.

Wat betreft de bruiloft dj, werken wij alleen met dj’s die minimaal 10 jaar ervaring hebben in de bruiloft branche. Ze moeten kunnen presenteren en rekening houden met uw muziekwensen, maar tevens aanvoelen waar de gasten op gaan dansen of feesten.

 

Maak vrijblijvend een afspraak om al uw vragen en wensen te bespreken !

 

Trouwen Rotterdam Wereldmuseum

Bruiloft DJ lijn

Direct informatie aanvragen!

Kies voor kwaliteit in licht en geluid! Bel: 06 – 341 33 456 of vul het contactformulier in maak een afspraak. Met onze kennis en ervaring maken wij voor u een concept op maat.

Check beschikbaarheid trouwdatum

DJ Bruiloft lijn