Verlichte dansvloer huren

Sound4all heeft een nieuwe verlichte led dansvloer die u kan huren voor een lage prijs.
Niet alleen is deze discovloer goedkoop voor hetgeen hij kan, maar het is ook de dunste van Nederland op dit moment. Hij is namelijk maar 2,5 cm dik.
Geen grote opstap dus en deze ledvloer heeft vele mogelijkheden.

Zo kunnen we op de dansvloer ook visuals vertonen. Dat zijn bewegende beelden die over de dansvloer lopen. Maar ook kunnen we voor b.v. een bruiloft of bedrijfsfeest één of enkele namen als een soort lichtkrant over de ledvloer laten lopen.
De vloer is maar 2,5 cm dik zodat de drempel wel heel erg laag wordt 😊. We noemen onze nieuwe led verlichte dansvloer: Pix 100

De naam Pix 100 komt door de 100 led lampjes per m2. Elk lampje kan apart aangestuurd worden. Middels onze software kunnen we de mooiste figuren vertonen op de dansvloer. Ideaal voor elk feest, van een bruiloft, bedrijfsfeest, themafeest of ander event. Door de vele ledjes ziet de vloer er super strak eruit en er komt ook veel licht vanaf (wat we altijd kunnen dempen). Hiermee trek je de gasten zeker de dansvloer op en zal er goed gedanst worden.
Onze allernieuwste verlichte dansvloer, Pix 100 is maar 2,5 cm dik !

Pix 100 ledvloer 

De prijs is inclusief opbouwen en afbreken én de reiskosten zijn inbegrepen.
Van 16 m2 tot wel 100 m2 voor uw bedrijfsfeest of themafeest. Natuurlijk kunnen wij u ook helpen met een dj of drive-in show voor uw feest. Ook is een videowall met onze vj mogelijk. Hij draait de hits van vroeger tot nu met beeld erbij.

Een verlichte dansvloer is een eyecatcher waarbij de gasten eerder gaan dansen op de dansvloer. En met een mooie led drive-in show met allround bruiloft en feest dj, kan uw feestavond niet meer kapot.

Sound4all heeft wel 5 verschillende dansvloeren. Zo is onze bekende vlak ledvloer vaak gebruikt tijdens de “dance classics” feesten. Elke vloer heeft zijn eigen uitstraling en mogelijkheden. Of je nu gaat trouwen, een personeelsfeest, schoolfeest, galafeest of evenement, bij elk soort feest past een leuke led verlichte dansvloer.

Verlichte led dansvloer huren goedkoopste en dunste van Nederland

Wij kunnen elke feestlocatie omtoveren tot een prachtig licht spektakel. Zowel kunnen we locatie aanlichten met onze led verlichting, maar ook hebben we voor elke locatie een passende drive-in show en ledvloer. De grootte van de dansvloer hangt af van het aantal gasten.

Wij kunnen u adviseren met zowel de grootte als ook de soort vloer die bij uw feest past.

 

Vul het contactformulier in wij nemen contact met u op.

 

Verlichte dansvloer huren goedkoopste en dunste van Nederland

Bruiloft DJ lijn

Direct informatie aanvragen!

Kies voor kwaliteit in licht en geluid! Bel: 06 – 341 33 456 of vul het contactformulier in maak een afspraak. Met onze kennis en ervaring maken wij voor u een concept op maat.

Check beschikbaarheid trouwdatum

DJ Bruiloft lijn